Princ Harry s Meghan si prohlédli nedostavěné sídlo v Malibu. Oslovil je klid a soukromí

Princ Harry (38) a jeho manželka Meghan Markle (42) si nedávno v kalifornském Malibu prohlédli nedostavěné sídlo o rozloze kolem 24 tisíc metrů čtverečních, za které by, pokud by se ho rozhodli koupit, zaplatili 18 milionů dolarů, což je zhruba 410 milionů korun. Najdou zde Harry s Meghan šťastný domov?

Sídlo s aurou exkluzivity

Podle New York Post je požadovaná cena za pozemek s již postaveným obrovským bazénem, strážním domkem a plány na moderní rezidenci o rozloze zhruba 930 m² (základy už jsou položené) 8 milionů dolarů, tedy něco kolem 182 milionů korun a dostavění domu by stálo nejméně 10 milionů dolarů (asi 227 650 000 Kč). Suma sumárum, nedostavěné sídlo o rozloze kolem 24 tisíc metrů čtverečních by je stálo 18 milionů dolarů, což je zhruba 410 milionů korun. Aura exkluzivity, klid a soukromí, které z místa vyzařují, údajně Harryho a Meghan velmi oslovily.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, kde všude žila Meghan Markle. Tenhle dům vyměnila za palác

Dnes žije Harry s Meghan v Montecitu

Princ Harry a Meghan Markle s rodinou nyní žijí v nádherné luxusní rezidenci v Montecitu nedaleko Santa Barbary. Dům ve středomořském stylu o rozloze 1 700 m² nabízí růžové zahrady, stoleté olivovníky, tenisový kurt, čajovnu, dětskou chatu a bazén stejně jako penzion se dvěma ložnicemi. Mezi jejich sousedy patří Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Katy Perry či Orlando Bloom.

Stěhovaní do Malibu?

V poslední době se ovšem v USA stále více hovoří o tom, že se Harry a Meghan s rodinou chtějí odstěhovat ze svého domu v Montecitu a bydlet blíže Hollywoodu. A právě Malibu je dost blízko (asi 40 kilometrů), aby tam mohli podnikat, ale také dost daleko, aby jim poskytlo bezpečnost a soukromí, po kterých touží.

Když si manželé přišli prohlédnout nedostavěné sídlo posazené nad Pacific Coast Highway (údajně nejkrásnější dálnice na světě, která se táhne napříč Kalifornií těsně u pobřeží Pacifiku) s výhledem na proslulou pláž Broad Beach, spekulace o jejich stěhování se, zdá se, potvrdily. Najdou zde Harry a Meghan s rodinou šťastný domov?

Zdroje: tmz.comnypost.com

Podívejte se také, jak šel čas s Harrym a Meghan:

Sdílejte článek

Přečtěte si také