Soutěžte s pořadem Jak se staví sen

Pro ty z vás, kteří by si rádi doma něco vylepšili, nebo touží po návrhu a vizualizaci rekonstrukce svého domova, tady opět máme soutěže s pořadem Jak se staví sen.

Společnost PRO-DOMA věnovala do první soutěže dárkový poukaz v hodnotě 5 000 Kč, který lze využít k nákupu v jakékoliv z jejích 131 prodejen po celé České republice. Společnost je spolehlivým distributorem stavebního materiálu od základů po střechu, výroby armovací oceli a půjčovny stavebních techniky.

V soutěži s Raiffeisen stavební spořitelnou zase jeden z vás po odvysílání všech deseti dílů letošní série získá návrh a vizualizaci rekonstrukce svého domova od našich designérů.

Správné odpovědi na soutěžní otázky vyhlášené v pořadu Jak se staví sen označte v jednoduchém formuláři na stránce pořadu.

Celý hluboký lidský příběh paní Dany a náročnou proměnu jejího bydlení si můžete znovu přehrát online na iPrima.cz

Přečtěte si také příběh rodiny z předchozího dílu. Co strašidelného se stalo v domě paní Markéty? Proč se báli obývat pokoj v patře?

Podívejte se, jak dopadla letošní první velká proměna, která proběhla v rodinném domě paní Marty. Designérky tohoto dílu pořadu Jak se staví sen se ocitly před nelehkým úkolem. Na úpravy, které by jinak zabraly nejméně čtrnáct dnů, měly necelý týden.

„Paní Marta si přála novou kuchyň, a to se nám jevilo jako celkem snadno realizovatelné. Když jsme potom procházely zbytek přízemí, na první pohled jsme si říkaly, že by stačilo ho trochu učesat a dát celému interiéru jednotný koncept. Projekt nám začal trochu objemově bobtnat. Nicméně v podkroví nás humor přešel, jelikož se ukázalo, že hlavním přáním rodiny je vestavba nové ložnice do půdního prostoru, a to kompletní – jednalo se o provizorně a značně amatérsky zateplenou půdu.“

Líbila se vám proměna domu paní Marty?

Zasloužená pomoc

Připomeňme také smutný příběh paní Marty, která v necelých padesáti letech ovdověla. Začala mít hrůzu ze samoty, ve vysněném rodinném domě, kde spolu žili, zesnulého manžela viděla na každém rohu. Z celé situace byla doslova na pokraji sil.

Sdílejte článek
Štítky soutěž Raiffeisenbank Česko Jak se staví sen soutěž Jak se staví sen 2022 PRO-DOMA

Přečtěte si také