Bydlení

11. srpna 2024 11:02

Tomáš Durčák

Takhle žije napadený Mirai v Praze. Jídelna s klavírem, šatna a minimalismus

Zpěvák Mirai Navrátil aktuálně neprožívá zrovna nejlepší léto. Poté, co se stal obětí násilného útoku, skončil s vážným zraněním v nemocnici na operačním stole. Nyní ho čeká náročná rekonvalescence, kterou však může prožívat mimo Frýdek-Místek i v Praze, kde na Žižkově vlastní nádherný, zrekonstruovaný byt.

Mirai Navrátil má v Praze teoreticky k dispozici hned dva byty. Ty mu podle katastru nemovitostí před dvěma lety daroval jeho otec Zdeněk. Zpěvák se je rozhodl spojit v jeden velký byt, který zároveň nechal zrekonstruovat a na pomoc si zavolal prvotřídní designéry, aby mu v Praze vytvořili co nejkrásnější domov.

Čtěte také: Mirai se pobil kvůli holce a dostal boxerem. Nyní má půvabnou pečovatelku

Výsledek se opravdu povedl a vy si jej můžete prohlédnout v galerii. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem, na nějž navazuje jídelna s menší knihovnou i klavírem, na nějž může Mirai hrát. I když hudbě se pravděpodobně věnuje přímo ve své „pracovně“, kde má k dispozici nejen hned několikery klávesy či moderní techniku, ale také stojan s hromadou kytar, které – jak dříve přiznal pro CNN Prima News – vášnivě sbírá. Místnost může nepochybně fungovat i jako užitečná soukromá zkušebna.

Ložnici s obkládáním ze světlého dřeva, které je přiznané i v pracovně a dalších prostorách, samozřejmě vévodí velká, pohodlně vypadající postel. Na tu navazuje poměrně velká šatna, kde kromě skříní a denního světla nechybí také odkládací ostrůvek s menšími zásuvkami na šperky a další doplňky.

Čtěte také: Útočníkovi na Miraie hrozí mimořádně vysoký trest, říká právník. Ve hře je vězení i ušlý zisk

Vzdušně vypadající byt, kde je minimálně v designovém návrhu kladen důraz na minimalismus, doplňuje prostorově vcelku standardní koupelna a na první pohled relativně malá, průchozí kuchyň. Jak se nám ale v minulosti sám Mirai svěřil, jeho život je zpravidla plný spěchu a pracovního vytížení, takže na nějaké velké kuchtění rozhodně není.

„Něco jako standardní den asi vlastně nemám. Někdy se zabývám muzikou, takže mám třeba období pár týdnů až měsíců v roce, kdy prostě píšu. Někdy dělám jeden rozhovor za druhým – což je jako nyní většinou spojené s nějakým důležitým momentem na cestě kapely. A někdy zase jedu jenom koncerty. Je to strašně pestré, což je sice fajn, ale zároveň mi tím pádem tak trochu chybí řád,“ popsal svůj neustále pulzující a někdy hektický životní styl Mirai Navrátil pro CNN Prima NEWS.

Čtěte také: Otazníky kolem Miraie: Útok nehlásil, praštil ho známý zpěvák kvůli partnerce, tvrdí zdroje

Hudebník v rozhovoru dále přiznal, že jako na fotografiích designového studia jeho byt ve skutečnosti rozhodně nevypadá. „Můžu vám ukázat jak svoje auto, tak svůj byt. Většinou přijdu ve 4 ráno domů z koncertu, hodím tam tašku s věcmi, sako, boty, pak ráno vstanu, jdu někam do telky nebo do rádia a doma se moc neohřeju. Takže se věci kupí v předsíni a vlastně tam trošku chybí ženský element,“ připustil Mirai, který se nyní stal obětí zákeřného napadení, po němž skončil v nemocnici se sešroubovanou čelistí.

Frontman kapely Mirai skončil po zákeřném útoku v nemocnici se zlomenou čelistí:

Sdílejte článek
Štítky bydlení Mirai Navrátil byt nábytek Praha klavír šatna minimalismus umění a zábava umění, kultura, zábava a média

Přečtěte si také