17. dubna 2019 11:37

Markéta Kašková

Living News: Podívejte se spolu s Ivankou Korolovou do zákulisí seriálu Krejzovi

Krejzovi společně zažívají všelijaké patálie, o které se často postarají sami obyvatelé bláznivé vily. Danka, nejmladší dcera Jana Krejzy, nás s sebou vzala do zákulisí seriálu. Podívejte se, jak vypadají ateliéry oblíbeného pořadu na Primě.

Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě nejrůznějších pokojů pro rodinku Krejzových nachází veterinární klinika, kutilská dílna a z podkroví vysílá i místní soukromé rádio Best. Podívejte se, jak celá vila vypadáve skutečnosti.

Krejzovi bydlí v ateliérech

Za Prahou byste však vilu hledali marně. Celá rodina Krejzových totiž bydlív obrovských pražských ateliérech, které připomínají spletité bludiště. My jsme se dokázali ztratit za pouhých 15 sekund. A místo vrádiu jsme vylezli na veterinární klinice.

Když jsme se chtěli podívat do horního patra velké haly, s hrůzou jsme zjistili, že za dveřmi dál nic není. Dveře jsou jen rekvizitou, za kterou se schovává zeď. Pokud byste se chtěli dostat do pokoje Danky, museli byste nejdřív navštívitpokojBáry a jejího manžela Ondry.

Kulisy jsou promyšlené do detailu

Ateliéry působí natolik věrohodným dojmem, až jsme na moment dokázali zapomenout, že se nejedná o opravdové místnosti určené k běžnému životu. Detaily, které najdeme napříč celým zákulisím, jsou neuvěřitelné. Na stole leží poházené propisky, nedojedená svačina, vpokoji najdeme neustlanou postel a na veterinární klinice nechybí veškeré potřebné vybavení pro jakékoliv ošetření zvířat.

Podívejte se do galerie na věci, které nás nejvíce zaujaly:

Mohlo by vás zajímat:


Přečtěte si také