reklama

Vařte jako profesionálové – v kovové kuchyni

klára beščecová
26. října 2015
Nevšední zážitek z vaření dokáže vytvořit i pouhé prostředí, kde své kulinářské výtvory připravujete.
reklama

Kuchyňská linka, kde převážnou většinu povrchů tvoří kov, pak působí nesmírně profesionálně. Stačí se podívat do naší galerie a uvidíte, že kov nemusí vždy znamenat chlad a odtažitost. Jen si sním designér musí umět dobře poradit.

Zatímco kuchyně vyvedené ve dřevě hřejí už svou pouhou přítomností vmístnosti, u kovových je to spíše naopak. Na druhou stranu se nám ale vybaví profesionální vybavení zákulisí restaurace, kde vládne zručný šéfkuchař a kde se nebojí spojit moderní techniku sklasickými postupy.

Další vlastností kuchyní vyvedených vkovu je jejich dojem čistoty, který vyvolávají. Ostatně bez obavy poškození můžete někdy použít i mírně agresivnější čisticí prostředky, protože další výhodou kovu je jeho odolnost. Proto se setkáte u tzv. venkovních kuchyní právě sjejich kovovým povrchem.

Začlenit moderní kuchyň skovovým povrchem do bytu či rodinného domu se může na první pohled zdát trochu přehnané. Designéři si ale umějí nejen skovem, ale i sdalšími materiály a jejich spojením pohrát tak, že výsledek stojí za to. Několik příkladů vnaší fotogalerii vás o tom přesvědčí.

(fis)

Mohlo by vás zajímat:

Sílejte článek
Zobrazit komentáře ke článku
reklama