Bydlení slavných

28. května 2024 13:00

redakce Prima Living

Dara Rolins a Pavel Nedvěd si budují v Itálii u jezera Maggiore luxusní vilu

Okolo zpěvačky Dary Rolins (51) je v poslední době rušno. Kromě liftingu obličeje se na sociálních sítích pochlubila, jak pokračuje stavba luxusní rezidence. Tu si s partnerem, bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem (51), budují v italském Tronzanu u slavného jezera Maggiore.

Jak uvedl web Prima Ženy, Pavel Nedvěd, bývalý hráč italského Juventusu Turín, žije v Itálii přes dvacet let a s Darou Rolins koupili v roce 2022 pozemek o rozloze zhruba 2000 metrů čtverečních za přibližně milion eur v obci Tronzano s výhledem na jezero Maggiore. Tehdy i dnes odpovídá milion eur takřka 25 milionům korun. Tenhle kousek Itálie si oba dva zamilovali a neváhali za lukrativní pozemek utratit hříšné peníze.

Zázemí v Česku i v Itálii

Slovenská zpěvačka i česká fotbalová legenda od začátku svého vztahu dávají najevo, že chtějí mít zázemí v Česku i v Itálii, kde Nedvěd strávil část své bohaté sportovní kariéry.

„Rozhodli jsme se, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla k nám, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma. Děti už spolu mít nebudeme, tak jsme si říkali, že si postavíme domečky a budeme fungovat na jedné i druhé adrese, možná na třetí, na čtvrté. Kdo ví, jsme světoběžníci,” vysvětlila Dara Rolins před časem v pořadu Showtime na Primě.

Dara Rolins o Nedvědovi i luxusu:

U jezera Maggiore vyrůstá luxusní sídlo

Nedávno Dara Rolins ukázala fotografie z místa stavby u jezera na sociálních sítích. Každý se tak může na vlastní oči přesvědčit, jak výstavba sídla pokračuje. Na místě se nyní nachází jeřáb, jsou položeny základy a stojí také lešení, které dává tušit, jak bude zhruba vypadat půdorys domu. Je zřejmé, že nejde o žádnou víkendovou chatu, ale velkou luxusní rezidenci. Vila, která svou velikostí připomíná spíše malý hotel, se bude pyšnit mimo jiné kouzelným výhledem na známé jezero, jehož část zasahuje do Švýcarska.

NENECHTE SI UJÍT: Jan Koller žil v krásné vile s bazénem. Jeho exmanželka teď nemovitost na Azurovém pobřeží prodává

Na průběh stavby jezdí Dara dohlížet

Na průběh stavby jezdí Dara pravidelně dohlížet. Naposledy se tam vydala nejen s partnerem, ale také s dcerou. Podle videa, které zpěvačka sdílela na sociální síti, to vypadá, že dům bude skutečně velkorysý. Místo v něm bude mít samozřejmě i dcera zpěvačky Laura Homolová (16). „Na kontrole u nás doma,” napsala Laura na sociální síti k fotografiím, které na místě pořídila.

Sdílejte článek
Štítky Itálie dům Dara Rolins sociální síť Pavel Nedvěd Lago Maggiore víla

Přečtěte si také