Bydlení slavných

20. března 2023 11:52

redakce Prima Living

Dara Rolins a Pavel Nedvěd si pořídili pozemek za 35 milionů na prestižní adrese

Zpěvačka Dara Rolins (50) a bývalý fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd (50) chodí spolu už dva roky a plánují společnou budoucnost. Kromě pozemků v Itálii u jezera Maggiore si teď pořídili také pozemek za 35 milionů korun v jedné z nejkrásnějších a nejlukrativnějších částí Prahy.

Slovenská zpěvačka i česká fotbalová legenda od začátku svého vztahu dávají najevo, že chtějí mít zázemí v Česku i v Itálii, kde Nedvěd strávil část své bohaté sportovní kariéry. Rolins a Nedvěd patří k lidem, kteří si mohou dovolit pořizovat nemovitosti po celém světě.

Pavel měl zázemí v Turíně, kde pracoval pro slavný Juventus, Dara například na svém Instagramu fanouškům přiznala, že si pořídila rodinný dům ve Spojených arabských emirátech, který pronajímá. Společně pak již dříve investovali do pozemku za milion eur v Tronzanu u pohádkového jezera Maggiore. Nyní si dvojice pořídila další pozemek na okraji Prahy, učarovala jim přírodní rezervace Divoká Šárka.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd investovali do velkých pozemků

Podle informací deníku Blesk si v Šáreckém údolí vybrali a koupili hned čtyři pozemky, které patrně budou chtít spojit a postavit na nich rodinné zázemí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jaké domy vlastní Jaromír Hanzlík

Podle Blesku jim pozemek prodali manželé, z nichž každému patřila jedna polovina, a stejně tak učinili i Rolins s Nedvědem – v kupní smlouvě je uvedeno, že každý platí jednu polovinu a do budoucna také každému z nich pouze polovina pozemku náleží.

Co v Divoké Šárce vyroste za stavbu, není zatím jasné. Patrně ale půjde o vysněné luxusní sídlo. U zatím neupraveného pozemku stojí cedule s povolením ke stavbě Villy Pod Mlýnkem. Že by pracovní název pro budoucí sídlo slavného páru? Vše tomu nasvědčuje.

Sdílejte článek
Štítky bydlení Dara Rolins Pavel Nedvěd

Přečtěte si také