reklama

Do rekonstrukce se pustili sami a ušetřili milion. Mají prosklený strop a moderní interiér

redakce
21. prosince 2021
Toužili po krásném domově a teď si sen splnili. Původní dům provzdušnili, otevřeli ho do zahrady a dokonce ho s přírodou propojili i proskleným stropem. Náklady se jim podařilo snížit tak, že to, co mohli, dělali sami.
reklama

Manželé Cooperovi z Manchesteru si dům pořídili v roce 2009, byl zrekonstruovaný a vyhovoval jim. Časem si ale uvědomili, že potřebují změnu. Chtěli moderní interiér, ve kterém by se pohodlně bydlelo jim i jejich dvěma dětem. Když přišla pandemie, s lockdownem získali čas navíc a mohli se pustit do práce.

Podařilo se jim ušetřit milion

Tím, že pracovali sami, ušetřili zhruba 35 tisíc liber, což je milion korun! Phill Cooper si nejprve natrénoval stavební práce na menším projektu, a potom se pustil do rekonstrukce vlastního bydlení. Manželé přidali domu jedno patro a otevřeli přízemí, aby vznikl velký prostor.

Zajímavý je prosklený strop v obytné místnosti spojující dům se zahradou. Přináší do domu mnohem více denního světla a je to originální designový prvek. Původně samostatná kuchyň se propojila s obývacím pokojem a vznikl úžasný kuchyňský ostrůvek. Manželé rekonstrukci rozšířili i o zahradu, kde vytvořili podium nahrazující terasu, které vybízí k letnímu lenošení.

Sílejte článek
Zobrazit komentáře ke článku
Štítky: rekonstrukceproměna
reklama