Jak bydlí Heidi Janků: Ukázala svou vilku s útulným interiérem, velkou zahradou a bazénem

Zpěvačka Heidi Janků (60), rodačka z Ostravy, žije už jednadvacet let v krásné útulné vilce v pražské Uhříněvsi. Pořídili si ji s manželem, hudebníkem Ivo Pavlíkem (†84). Jak to v jejím domě vypadá?

Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem, který zemřel v roce 2017, nějaký čas bydleli v Ostravě, pak se přestěhovali do Všestar u Prahy, kde si pořídili bungalov. Mysleli si, že jim bude stačit, protože byli jen sami dva. Brzy ale zjistili, že to není ono. „Začalo nám to být malé, chyběla nám intimita a soukromí. Neměli jsme před sebou kam utéct a navíc to bylo i trochu z ruky,“ svěřila se zpěvačka CNN Prima NEWS.

Vilka na okraji Prahy

A tak si nechali postavit prostorný rodinný dům na východním okraji Prahy. Vilka v Uhříněvsi o velikosti 5+KK se skládá ze dvou pater, velké zahrady a bazénu. Na zařizování interiéru se s manželem bez problémů shodli, měli podobný vkus a řídili se hlavně tím, aby doma bylo milo a útulno. Když její milovaný muž Ivo Pavlík zemřel, zůstala v domě sama.

Rekonstrukci vzala Heidi z gruntu

V čase lockdownu, když nemohla koncertovat, rozhodla se Heidi, že celé spodní patro svého domu zrekonstruuje a zmodernizuje, cítila, že už potřebuje změnu. A tak to vzala z gruntu. Kompletně například vyměnila kuchyň. Jediné, co v ní zůstalo, byl jídelní stůl.

Během stavebních prací si zpěvačka užila své: „Starou kuchyň jsem prodala ještě dřív, než se začala vyrábět nová, a tak jsem skoro měsíc byla úplně bez ní. Ale popravdě, na vaření jsem nikdy moc nebyla.“

Jakmile byla kuchyň hotová, přišel na řadu obývací pokoj. Dnes přízemí vilky zabírá veliký otevřený prostor, který z kuchyně a jídelny plynule přechází v obývací část, které vévodí obrovská červená sedačka, prosklená krbová kamna a obývací stěna, kde má Heidi suvenýry připomínající milovaného manžela.

Na zdi ponechala velkou plastiku, kterou její manžel v šedesátých letech koupil od tehdy zakázaného výtvarníka, aby mu pomohl. „Má svůj příběh. Manžel ji s sebou pořád stěhoval. Prý mě chrání a dodává prostoru správnou energii,“ uvedla.

Heidi je ve svém domě šťastná

S celkovým výsledkem rekonstrukce je velice spokojená. V domě má všechno, co k životu potřebuje. Společnost jí dělá stříbrný knírač Eda. „Zaplnil to prázdné místo v srdci. Eda je parťák, který mě umí rozesmát. Chodíme spolu na dlouhé procházky, což vyhovuje nejen jemu, ale i mně,“ svěřila se v pořadu 30+ Otázek Heidi Janků. Společně s ním Heidi Janků začíná každý den minimálně dvoukilometrovou ranní procházkou. A společný pohyb na čerstvém vzduchu pak praktikují i v průběhu celého dne, klidně ujdou i deset až dvanáct kilometrů. „S Ivošem jsme kdysi měli také pejska. Malého knírače Falca, který s námi prožil dlouhých patnáct let a já pevně věřím, že Eda bude mít podobně dlouhý a zajímavý život spolu se mnou,“ prozradila zpěvačka.

Podívejte se pořad 30+ Otázek Heidi Janků:

Zdroj: cnn.iprima.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také