Bydlení

16. ledna 2024 15:29

Lenka Valjentová

Barbra Streisand bydlí na útesu v domě za téměř dvě miliardy. Pyšní se nádhernou zahradou

Americká zpěvačka a herečka Barbra Streisand (81) žije spolu se svým manželem Jamesem Brolinem (83) v nádherném a trochu výstředním komplexu nad pláží Little Dume u kalifornského Malibu. Hodnota nemovitosti je přibližně 1,8 miliardy korun.

V současné době bydlí zpěvačka, herečka, režisérka, producentka, ale i spisovatelka a filantropka Barbra Streisand s manželem Jamesem Brolinem a mnoha domácími mazlíčky v Kalifornii na překrásném místě v prominentní části Malibu. Mezi sousedy patří například herci Dakota Johnson, Julia Roberts, Sean Penn, Gerard Butler, Martin Sheen či podnikatel Jeff Bezos.

NENECHTE SI UJÍT: Mark Zuckerberg na Havaji staví přísně střežený komplex s podzemním bunkrem

Sídlo má hodnotu skoro 2 miliardy

Úchvatný komplex na vrcholu útesu s překrásným výhledem na Tichý oceán si Barbra Streisand a James Brolin pořídili v roce 2009 za přibližně 23 milionů dolarů (cca 520 milionů korun), současná hodnota se podle webu iDnes.cz odhaduje na více než 80 milionů dolarů, v přepočtu zhruba 1,8 miliardy korun.

Rozlehlé sídlo se skládá ze čtyř samostatných nemovitostí, kterou nesou vlastní označení - pojmenované jsou jako hlavní dům, babiččin dům, stodola a mlýn. Dohromady se zde nachází čtrnáct ložnic a třiadvacet koupelen. Užitná plocha všech nemovitostí je 1858 metrů čtverečních.

Herečka miluje svou zahradu

Pozemek má dva venkovní bazény, zajímavou chalupu s verandou a mlýnským kolem i romantické umělé jezero s loďkou a kamenným můstkem. Zahrada je krásně upravená, nechybí tu zeleninové záhony a ovocné stromy, ale především a je v ní plno květin, které Barbra miluje. Ostatně se svou okrasnou zahradou se ráda chlubí na svých sociálních sítích.

Proč Jan Saudek nikdy nefotil Barbru Streisand? Podívejte se na video:

Zdroje: Profimedia.cz, idnes.cz

Sdílejte článek
Štítky Hollywood Kalifornie Malibu bydlení slavných Barbra Streisandová bydlení James Brolin

Přečtěte si také