Bydlení

13. ledna 2024 17:49

Josef Šťastna

Mahulena Bočanová ukázala domov. S dcerou Márinkou mají atypické bydlení v Buštěhradu

Herečka Mahulena Bočanová (56) a její dcera Márinka (21) mají nádherné bydlení v Buštěhradu. Herečka nyní ukázala, jakou proměnou prošel interiér, když byla s dcerou na dovolené.

Oblíbená herečka Mahulena Bočanová se na konci roku 2023 vydala s dcerou do tepla, navštívily Kanárské ostrovy, užívaly si pohodu a klid na Tenerife. U nich doma v Buštěhradě se ale zatím děly velké věci.

„Po dobu našich prázdnin jsem nechala vymalovat celý dům, dlouho jsem hledala někoho, komu mohu nechat klíče a zmizet, nezruinuje mě (můj dům je na vymalování fakt peklo) a po návratu jsem hodinu stála uprostřed domova a bulila radostí,“ popsala Bočanová pro deník Blesk a chválila firmu, kterou na vymalování najala.

„Kromě domluveného vymalování i totální oprava všeho, co se nám doma za dvanáct let rozbilo a nová podlaha jako dárek! Prý ať té holce uděláme radost, nemá to jednoduchý! Bože, děkuji za lidi se srdcem, které nějak přitahuji a čím dál častěji mi přicházejí do života! Bylo mi štěstím na brek,“ dodala dojatá Bočanová a zveřejnila snímky, které dokazují, že řemeslníci udělali kus kvalitní práce.

Dřevěná podlaha byla po letech užívání prochozená a lak už byl zcela sedřený. Ale teď podlaha vypadá, jako by ji položili snad včera.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mahulena Bočanová se naštvala kvůli dceři

„Vše opraveno! Šuplíky, zásuvky, žárovky, lišty, malby, obrazy, skla, poličky, kličky, okna, dveře, zámky, odpady, rez, krb,“ dodala herečka s tím, že za takovou bezchybnou práci by měli být lidé odměňováni zlatem.

Podívejte se na rozhovor s Mahulenou Bočanovou:

Zdroj: deník Blesk, sociální sítě M. Bočanové


Přečtěte si také