Jak se staví sen: Designéři se vrhnou do proměny kuchyně pro mladou vdovu Veroniku

Jak se staví sen - extra (5) - upoutávka

Život Veroniky a Vladana byl plný lásky a štěstí. Pak přišla rána. Když se pustili do rekonstrukce bytu, Vladan dostal covid a během několika dnů zemřel. Díky pomoci přátel se rekonstrukci podařilo aspoň částečně dokončit, ale na všechno už nezbylo. Zkušení designéři Kamila s Františkem se vrhnou do proměny kuchyně a ještě k tomu něco přidají... Dívejte se na premiérový díl Jak se staví sen v pondělí 7. února ve 21:40 na Primě.

Veronika s Vladanem se našli se na seznamce, zamilovali se do sebe, vzali se a narodila se jim dnes čtyřletá dcera Eliška. Veronika pracuje jako prodavačka a vloni se stala vdovou. S Eliškou bydlí v bytě, který její manžel zdědil po prarodičích. Před nedávnem se pustili do rekonstrukce. Zbořili zeď, vytrhali parkety, ale Vladan náhle zemřel. Rodinná kamarádka Zuzana udělala v rámci přátel sbírku, oslovili stavební firmu, Veronika použila peníze, které měli na rekonstrukci a dali společně dohromady to, co bylo rozkopané. Na co už nezbylo, je chodba a kuchyň. A tak Zuzana přihlásila Veroniku do pořadu Jak se staví sen.

Veronika si přeje novou kuchyň

Veronika by si přála hlavně novou kuchyň. Tu měli v plánu už s Vladanem. Kuchyň by měla být světlá, ze stropu by chtěli sundat obložení. Také by si přáli nové dveře. Jediné dveře má Eliška do svého pokojíčku. Do obýváku dát dveře nemohli kvůli pianu, přemýšleli o nějakých zašupovacích. Veronika nemá vyhraněný styl. Nemusí věci ultra moderní ani na druhou stranu věci hodně staré. Říká, že její styl je něco mezi. Vladan měl rád staré věci. V bytě je  klavír po mamince a sekretář po babičce, které si Veronika přeje zachovat.

Ostřílení designéři Kamila Douděrová a František Kobližka vdově Veronice s dokončením rekonstrukce bytu vydatně pomohou. Dají se do předělání kuchyně a ještě přidají předsíň se všemi dveřmi. Možná se pustí do lehkého redesignu celého bytu, ale větší úpravy dělat nebudou – s ohledem na to, že se ostatní věci udělaly teprve nedávno.

Na předcházející díly pořadu Jak se staví sen se můžete podívat zde.

Partnerem této sezóny pořadu je společnost Raiffeisen Stavební spořitelna.

Sdílejte článek
Štítky kuchyně rekonstrukce TV Prima Raiffeisen stavební spořitelna

Přečtěte si také