Bydlení

17. ledna 2024 11:32

redakce Prima Living

Jana Hlaváčová bydlela v krásné vile v Modřanech. Cena nemovitosti jde přes 50 milionů

Legendární herecký pár Luděk Munzar a Jana Hlaváčová prožili nejšťastnější období v krásné vile v Modřanech. V roce 2019 měla nemovitost cenu 50 milionů korun. Dnes by případný vážný zájemce za tuto nemovitost zaplatil ještě více.

Legendární herečka před svých odchodem dožila v nádherné vile v pražských Modřanech. Vila ale není součástí dědického řízení, podle deníku Blesk nemovitost nechal Luděk Munzar v minulosti přepsat na dceru Báru.

Luděk Munzar učinil zásadní rozhodnutí ohledně majetku už před dvaceti lety. Zřejmě chtěl předejít tomu, aby rozvětvená rodina o vilu jednou sváděla boj. Krásný dům ale do poslední chvíle užívala Jana Hlaváčová, která zemřela v sobotu 13. ledna.

Luděk Munzar pocházel z jižních Čech, ale Prahu si zamiloval. Nejvíce ho očarovaly staré Modřany. Právě tam našel skutečný domov. Vila je třípatrová a nabízí dvě rozlehlé terasy, ze kterých je nádherný výhled do okolí. V přízemí se nachází garáž pro jeden vůz. Tak vypadala vila před rekonstrukcí. Součástí pozemku je také menší zahrada a místo, kde stojí bazén.

Podle Blesku měla nemovitost v roce 2019 cenu 50 milionů korun. Dnes by případný zájemce podle expertů na realitní trh zaplatil za legendární modřanskou vilu ještě více.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Proč se Jana Hlaváčová nevídala se sestrou Danou? Co si udělaly?

Podívejte se na vzpomínkové video:

Zdroj: deník Blesk, CNN Prima News

Sdílejte článek

Přečtěte si také