Jak na to

22. června 2022 06:51

redakce Prima Living

Letní dvojčíslo vašich oblíbených Vychytávek právě v prodeji!

Aktuální číslo časopisu Prima Vychytávky už je na stáncích. Láďa Hruška vám tentokrát ukáže, jak si vyrobit zahradní barový pult, udírnu s grilem jako hrad nebo servírovací party police. V Prima tvoření si vyrobíme květinové 3D zátiší, originální rodinné šperky nebo si ukážeme, jak si vyrobit z pánské košile dámskou blůzu. A to zdaleka není všechno.

Léto je v plném proudu, ale i přesto si ho pojďme společně trochu víc osladit, tentokrát ještě s 16 stranami navíc! Tématem měsíce je sladké pečení, o sladké dobroty tedy nebude nouze. Začínáme s jogurtovými košíčky s rybízem a meruňkami, pokračujeme fantastickým lžícovým koláčem a zdaleka nekončíme křehkými lineckými dortíky. Můžete se těšit také na bulharský eintopf, vynikající ugrilovanou sekanou se sýrem a specialitu od našeho diváka Josefa, zvanou maso z lorny.

Co by to bylo za vydání bez rubriky Domácí kutil? Láďa vám tentokrát ukáže, jak si vyrobit zahradní barový pult, udírnu s grilem jako hrad nebo servírovací party police. To si žádá pořádnou grilovačku, nebo ne? Pro nadšené zahrádkáře si Láďa připravil spoustu typů ohledně úrody a postup, jak květiny chránit před slimáky. Víte, jak na čistě organické přihnojování rostlin? Nebo jak si vyrobit soukromý minisad na balkoně či terase? Láďa vám ukáže, jak na to!

Dámská blůza z pánské košile? Žádný problém

V Prima tvoření si vyrobíme květinové 3D zátiší, originální rodinné šperky nebo si ukážeme, jak si vyrobit z pánské košile dámskou blůzu. A nebudou chybět ani rady všeho druhu. Jak provozovat, a hlavně udržovat svůj bazén čistý, jak dokonale zorganizovat svou pracovní garáž či jak na klidné večery bez komárů? To je sen snad každého během letních, štiplavých večerů.

Ve světě zvířat se podíváme na to, jaké jsou psí chutě na letní ovoce. A také na to, co dělat při onemocnění zubů a dásní u koček nebo jak si poradit s psím trápením s alergiemi. Během své volné chvilky si budete moci i zaluštit o hodnotné ceny a také si nenechte ujít typy na ty nejhezčí hrady, na kterých se rozhodně nešetřilo.

Nenechte si ujít ani celoroční předplatné vašeho oblíbeného časopisu pro všechny kutily jen za 290 Kč, které určitě poslouží i jako perfektní dárek. Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 39 Kč.

Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE


Přečtěte si také