Bydlení

20. února 2024 10:45

Marie Makovská

Luxusní bydlení Taylor Swift: Během turné si užívá apartmány za stovky tisíc korun na noc

Jedna z nejpopulárnějších popových hvězd současnosti cestuje po Austrálii kvůli svému turné Eras. Práci si zpříjemňuje pobyty v pohádkových apartmánech, kde jedna noc v přepočtu vyjde na stovky tisíc korun. Podívejte se, jak vypadá prezidentský luxus, který Taylor Swift využívá.

Taylor Swift patří mezi nejznámější celebrity, má obrovskou základnu fanoušků a její koncerty bývají beznadějně vyprodané. V minulosti už jí bylo nejednou vyčítáno, že kvůli častému používání soukromého letadla vypouští do ovzduší mnohonásobně vyšší množství emisí oproti průměru. Konkrétně studie společnosti Yard zjistila, že v roce 2022 letadlo zpěvačky vypustilo do ovzduší 8 293 tun emisí z letů. To je 1 184krát víc než celkové roční emise průměrného člověka.

Že si zpěvačka ráda dopřává luxus a pohodlí, je jasné i z výběru ubytování během jejího aktuálního turné Eras. V Melbourne a Sydney využívá apartmány, které v přepočtu vyjdou na stovky tisíc korun za noc.

Crown Towers v Melbourne

Apartmán ve 43. patře Crown Towers v Melbourne stojí přibližně 25 000 australských dolarů za noc (necelých 390 tisíc korun). Byt s rozlohou 1 090 m² má jídelnu s velkým mahagonovým stolem, koktejlový bar a „přepychově vybavený obývací prostor s výhledem na město“. Hlavní ložnice je vybavena velkou a luxusní manželskou postelí velikosti King, šatnou a mramorovou koupelnou s vířivkou a samostatnou dešťovou sprchou. Druhá ložnice je vybavena dvěma manželskými postelemi velikosti Queen a prostornou mramorovou koupelnou. Luxusní interiér a výhled není vším, Taylor Swift může využívat také soukromý výtah nebo 24hodinové služby komorníka.

Mohlo by vás zajímat: Lukáš Langmajer ukázal netradiční bydlení. Z venku dům vypadá chudě, interiér ale překvapí

Prezidentská vila Crown v Sydney

Na další zastávce svého turné v Sydney si Taylor Swift pronajala taktéž prezidentský apartmán. Palácová prezidentská vila Crown o rozloze 800 m² je podle zahraničních zdrojů dostupná za 25–38 888 dolarů za noc. Nachází se v 88. patře a rozkládá se na dvou velkorysých podlažích. S okny od podlahy až ke stropu, která hostům poskytují skutečně jedinečný výhled na přístav a město, je apartmán ve dne zalit přirozeným slunečním světlem a v noci se třpytí světly města.

V prvním patře vily je rozsáhlý obývací pokoj, zařízený kvalitním nábytkem. Je tu také kuchyň a bar s mramorovou deskou, jídelní kout s prémiovými wingback křesly, kulečníkový stůl a místnost vhodná pro zábavu. Ve druhém patře najdete hlavní ložnici s vlastní mramorovou vířivkou a parní sprchou. Následuje druhá ložnice s obří manželskou postelí. Zbytek patra obsahuje fitness místnost se saunou, masážní místnost a sekundární obývací část, která se otevírá na venkovní terasu s vyhřívaným nekonečným bazénem. Tři velké mramorové koupelny jsou vybavené hlubokou vanou a vestavěnou televizí.

Jak uvedl Daily Mail, médii se šíří zvěsti, že hráč amerického fotbalu a přítel Taylor Swift, Travis Kelce, také přiletí do Austrálie a společně si užijí romantickou dovolenou v Queenslandu.

Zdroj: vogue.com.au, dailymail.co.uk, profimedia.cz

Taylor Swift na předávání hudebních cen Grammy:


Přečtěte si také