Bydlení

22. ledna 2024 11:00

Lenka Valjentová

Nahlédněte do sladce barevného domu Emmy Stone. Herečka ho prodává za 91 milionů

Kdo by chtěl bydlet jako oscarová herečka Emma Stone (35), měl by si připravit zhruba 91 milionů korun. Luxusní nemovitost plná barev, promyšlených detailů a domácí pohody v Los Angeles je na prodej. Podívejte se, jak romanticky okouzlující rezidence vypadá.

Oscarová herečka Emma Stone (35), která právě získala Zlatý glóbus za svůj výkon ve filmu Chudáčci (Poor Things), se rozhodla rozloučit se svým domem v Los Angeles. Podle webu House Beautiful její barvami hýřící rezidence v Los Angeles je na prodej za necelé 4 miliony dolarů, což je v přepočtu okolo 91 milionů korun. Luxusní dvoupatrová rezidence se nachází v oblasti Comstock Hills v městské čtvrti Westwood. Ta není typickým domovem hollywoodských celebrit, je známá především díky University of California, jedné z prestižních univerzit v USA.

Povedená rekonstrukce

Krásný dům o rozloze 304 metrů čtverečních, který byl postaven v roce 1926 ve španělském stylu, si herečka pořídila před pěti lety. Tehdy za něj zaplatila 2,3 milionu dolarů, což je přibližně 52 milionů korun. A hned se pustila do rekonstrukce – rozšířila kuchyň a vytvořila nový dům pro hosty, který má obývací pokoj, kuchyň a ložnicové apartmá. Přitom zachovala původní architektonické detaily celé stavby, jako jsou odhalené trámové stropy nebo sto let staré dlážděné nádvoří.

NENECHTE SI UJÍT: Mahulena Bočanová ukázala domov. S dcerou Márinkou mají atypické bydlení v Buštěhradu

Slunný dům s taškovou střechou vypadá zvenčí poměrně skromně, brána do domu i příjezdová cesta jsou šalvějově zelené, což ladí s okenicemi na předních oknech domu. Nádvoří domu dominují dlaždice cihlové barvy, které jsou původní z roku 1926.

Emma Stone se barev nebojí

Dům je zařízený v romantickém stylu. Interiéru vládnou bílé stěny, kterou doplňují četné květinové i zvířecí motivy a plochy, a také prvky v pastelových barvách. Sjednocujícím prvkem interiéru jsou pak luxusní dřevěné podlahy. Otevřený obývací pokoj zdobí modrozelený gauč, růžové polštáře a výrazná umělecká díla. Strop je pokryt zelenými dlaždicemi, které ladí s moderním krbem. Navíc si představte, kolik slavných tu sedělo! Mezi blízké Emmy Stone patří například herečka Jennifer Lawrence, Ryan Gosling nebo zpěvačka Adele…

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Barbra Streisand bydlí na útesu v domě za téměř dvě miliardy. Pyšní se nádhernou zahradou

Kuchyň s nádhernými klenutými stropy je velká a vzdušná, má také barevný nádech s modrou troubou, která jej spojuje se světlým obývacím prostorem. Na kuchyň navazuje prostor s posezením, přes nějž vede cesta ke dveřím vedoucím na zahradu. Dům má celkem čtyři ložnice a čtyři koupelny, všechny jsou zařízené v barevně romantickém stylu.

Zdroje: housebeautiful.comwsj.comdailymail.co.uk

Sdílejte článek
Štítky barvy design dům Los Angeles Emma Stone romantický styl

Přečtěte si také