Bydlení slavných

13. dubna 2022 19:56

redakce Prima Living

Nikol Leitgeb ukázala dětský pokojíček svých synů. Vládne tam džungle a zelená barva

Dvojnásobná máma Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, ukázala na Instagramu dětský pokojíček, který s manželem zařídili pro syny Mathiase a Tobiase. Vtipná influencerka se rozhodla pro populární motiv džungle – podle ní skvěle ladí s dětským nepořádkem.

Divokej pokoj našich divokejch kluků. Věděli jsme, že jejich pokojík bude vždycky džungle, tak jsme chlapce předběhli a udělali ji rovnou. Tohle je druh pokoje, ve kterým bordel prostě není tolik vidět. Doporučuju, nechala se slyšet herečka a influencerka.

Staršího Mathiase, kterému bude letos v létě pět, má s bývalým partnerem Martinem Kynclem, mladšího Tobiase – na svět přišel loni v červnu – s Petrem Leitgebem. Vzali se loni v květnu. O starším synovi Nikol často mluví a píše jako o Radovanovi, odkazuje tak na jeho neustále dobrou náladu, mladšímu pak říkají přezdívkou Mauglí.

Dětský pokojíček chlapců je laděný do zeleno hnědé a nechybí v něm ani živé květiny, které se jinak v dětských pokojích zase tak často neobjevují. Dominuje mu vysoká konstrukce postele staršího Mathiase ozdobená tlumenými světly, zatímco na mladšího syna Tobiase tu ještě čeká klasická dětská postýlka.

Při zařizování pokoje se rodiče nebáli ani tmavých barev, například zelené na nízké skříňce, která vzhledem ke své výšce prostor nijak nezahlcuje a nepůsobí masivně ani smutně. Protiváhu jí tvoří bílá skříňka vedle postýlky mladšího z kluků.

Doplňky jsou voleny s ohledem na věk a zájmy dětí, nebude přitom obtížné je během času obměňovat. Rodina se nedávno odstěhovala do domu za Prahou, kterému vládne dřevo a teplé odstíny, přičemž dovnitř díky velkým oknům proudí spousta světla.

Jedna z nejpopulárnějších

Nikol Leitgeb pochází z Rakovníku, k divadlu tíhla od malinka. Přesto vystudovala gymnázium a později i studium mezinárodních vztahů a evropských studií na soukromé pražské Metropolitní univerzitě Praha. Poprvé se proslavila coby dcera Miroslava Etzlera a Kateřiny Brožové v seriálu Pojišťovna štěstí.

Později se krom herectví začala věnovat novým médiím a stala se jednou z nejúspěšnějších českých influencerek. Její instagramový účet stibrovicnikolka sleduje více než 650 tisíc lidí. Nikol se nebojí komentovat i různá kontroverzní témata, zároveň skrz Instagram často podporuje různé charitativní projekty. Spolu s Martinou Pártlovou a Veronikou Arichtevou je členkou populárního tria „3 v 1“.


Přečtěte si také