Bydlení

26. října 2023 12:08

Josef Šťastna

Nádherné bydlení a velký prostor pro děti. Veronika Arichteva ukázala domov

Veronika Arichteva promluvila o druhém dítěti

Herečka Veronika Arichteva (37) možná ani nedoufala, že starý dům jednou dokáže přetvořit v nádherný domov. To se ale nakonec povedlo a vzniklo opravdu nádherné bydlení. Není divu, že herečka se ráda chlubí na svých sociálních sítích.

Když Veronika Arichteva s manželem Biserem Arichtevem (46) koupili 150 let starý dům, tak tušili, že je při rekonstrukci čeká obrovská vyčerpávající cesta, která prověří odhodlání i sílu partnerské lásky. Realita stavebních prací byla ještě mnohem náročnější, než si uměli vůbec představit, není divu, že Veronika několikrát propadala chmurným myšlenkám. Po dvou letech od zakoupení domu je ale rekonstrukce hotová.

„Nevěřím. Jeden pokoj hotový. To je teda jiná podlaha (ta původní, co jsem chtěla i dole, ale pak mi to nedalo, a tak máme dva druhy a délky). A hele, položená takhle. A je klid. Všichni spokojený. Hlavně my teda, když si tu budeme bydlet,“ svěřila se Veronika na sociálních sítích.

Dětský pokojíček pro syna Theodosia je udělaný hodně netradičně. Rozhodně nepřipomíná pokojíček pro malé dítě, spíše má atmosféru gentlemanského klubu.

„Cimra pro puberťáka, který rád hraje na kytaru, fotí, hnípe a strká obaly od jídla pod postel. To spací pódium miluju už teď. V tomhle neuchopitelným věku ale nebude furt. Dávám mu tak 2 roky. Pak to bude místo pro kluka, co si přivede holku a jednou svoji rodinu (myšleno na víkend). A tak jsme mu ten pokoj tak udělali. Prostorný, jednoduchý, pánský, pánskej,“ uvedla Veronika na svém Instagramu, kde rekonstrukci vily průběžně mapuje.

Domek šel málem k zemi

„Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1870 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali. Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru," okomentovala herečka první setkání s vysněnou nemovitostí. Tehdy v roce 2021 s manželem opravdu uvažovali, že nejjednodušší by možná bylo, kdyby dům šel k zemi...

Dnes jsou Veronika i její manžel rádi, že se do náročné rekonstrukce pustili. Dům je opravdu nádherný a citlivě zrekonstruovaný.

Zdroj: Prima Ženy, Instagram V. Arichtevy


Přečtěte si také