Bydlení

10. března 2016 06:00

Markéta Zídková

Baby nábytek 3v1 aneb Chytrý nábytek pro miminka

Maminky, něco pro vás a vaše miminka.

Srbský interiérový a nábytkový designer Nemanja Kiso představil svůj návrh multifunkčního nábytku pro čerstvé maminky a jejich malé ratolesti. Je skladný, estetický a praktický. Nechybí vám náhodou doma?

Nemanja vymyslel inovativní řešení pro malé prostory nebo prostě pro ty, kteří mají rádi pohodlí a chtějí mít všechny náležitosti pro péči o dítě na jednom místě. Snahou bylo vytvořit takový nábytek, aby měli rodiče pro své dítě všechno na dosah ruky. Barevné ladění si mohou zvolit podle svého uvážení.

Dětská komoda se skládá ze tří částí, které všechny lze nezávisle otáčet kolem ústředního sloupku. Ten je nejen hlavní oporou komody, ale nahoře má i menší úložný díl, který ze sloupku vyjede vzhůru.

Nejníže je umístěna nízká komoda se zásuvkami, v níž je možné uchovávat vše potřebné pro miminko, jako jsou pleny, jednotlivé kusy oblečení a obuv.

Prostřední díl je zamýšlen jako postýlka, jež vytváří dojem dřevěné kolébky. Třetí nepostradatelnou a nejvýše umístěnou součástí multifunkční komody je přebalovací pult, na nějž lze umístit vaničku.

Mladý srbský designér se pokusil vymyslet co nejpraktičtější nábytek pro rodiče malých dětí, který zatím na trhu není. A protože ví, že děti rostou jako z vody, jeho komodu lze používat až do třech let dítěte.

(fis)

Mohlo by vás zajímat:

Sdílejte článek
Štítky nábytek

Přečtěte si také