Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones prodávají rodinné sídlo. Za 280 milionů může být vaše

Herecký hollywoodský pár Catherine Zeta-Jones (54) a Michael Douglas (79) se rozhodl prodat své luxusní rodinné sídlo ve Westchester County nedaleko New Yorku na břehu řeky Hudson. Podívejte se, jak vypadá rezidence, která je nyní k mání za 12 milionů dolarů, což je přibližně 280 milionů korun.

Manželé Michael Kirk Douglas a velšská rodačka Catherine Zeta-Jones mají na svém kontě dohromady tři Oscary, cenu Tony a pět Zlatých glóbů - tolik prestižních hereckých ocenění má jen málokterý hollywoodský pár.

NENECHTE SI UJÍT: Gwyneth Paltrow prodává svůj dům v Los Angeles. Sídlo má osm ložnic a jedenáct koupelen

Na prodeji vydělají 175 milionů

V soukromí nedávno slavní herci udělali velké rozhodnutí o své budoucnosti. Poté, co se jejich děti Carys (21) a Dylan (23) odstěhovaly z rodinného domu a udělaly z něj „prázdné hnízdo“, uvědomili si, že je čas jít dál a plánují trávit více času na Bermudách a v Evropě.

Navíc podle Wall Street Journal  prodej nemovitosti může rodině vynést 7,5 milionu dolarů, tedy asi 175 milionů korun. Herci koupili usedlost v roce 2019 za 4,5 milionu dolarů (zhruba 105 milionů korun) a teď ji nabízejí za 12 milionů dolarů, což je přibližně 280 milionů korun

Sídlo se stoletou historií

Obrovský dům známý jako Longmeadow s obytnou plochou 1165 metrů čtverečních, osmi ložnicemi a dvanácti koupelnami se rozkládá na pozemku o rozloze 12 akrů. Velkolepé sídlo se stoletou historií, pocházející z dvacátých let minulého století, se nachází necelých 40 kilometrů severně od Manhattanu v Irvingtonu u řeky Hudson.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dara Rolins a Pavel Nedvěd si budují v Itálii u jezera Maggiore luxusní vilu

Nádherný dům z cihel a kamene v georgiánském stylu nabízí řadu nádherných detailů, jako jsou lesklé dřevěné a kamenné podlahy, červeně lakované stěny v jídelně, dvoupatrová knihovna/pracovna obložená dubovým dřevem nebo četné krby. Díky nedávné rekonstrukci interiéru působí velmi moderně a komfortně.

Při vstupu do domu na každého dýchne staroanglická elegance. V prvním patře je obývací pokoj prostorem pro posezení u krbu a jídelna, stejně jako nádherná kuchyň se spoustou lesklých dlaždic, mramorovými pulty, snídaňovým barem a vinotékou. Nechybí ani domácí posilovna, letní kuchyně a krytý, vyhřívaný bazén. Nádherná je více než 33 metrů dlouhá venkovní terasa v zadním traktu domu, odkud je úchvatný výhled na řeku. K dispozici je také garáž pro čtyři auta.

Zdroje: wsj.com, Profimedia. cz, cs.wikipedia,org, realtor.com

Sdílejte článek
Štítky koupelna kuchyně New York dům bydlení krb ložnice Catherine Zeta-Jonesová Michael Douglas

Přečtěte si také