Bydlení slavných

18. června 2024 10:24

redakce Prima Living

Gwyneth Paltrow prodává svůj dům v Los Angeles. Sídlo má osm ložnic a jedenáct koupelen

Herečka Gwyneth Paltrow chce prodat svůj dům v Brentwoodu v Los Angeles. Co nabízí za cenu 30 milionů dolarů (v přepočtu více než 690 milionů korun)? Podívejte se na galerii.

Herečka Gwyneth Paltrow (51) prodává svůj dům, který se rozprostírá na ploše 1 274 metrů čtverečních. Luxusní nemovitost má osm ložnic a dokonce jedenáct koupelen. Mezi zvláštní vybavení patří dům pro hosty s jednou ložnicí, vinný sklípek, kancelář správce nemovitosti, posilovna, herna, domácí kino nebo byt nad garáží.

Paltrow koupila dům před 12 lety za 10 milionů dolarů se svým bývalým manželem Chrisem Martinemm. Odráží se v něm životní styl herečky – podlahy jsou z recyklovaného dřeva, je zde vinný sklep s řízenou teplotou, „ultračistá“ pitná voda a systém filtrace vzduchu.

Přečtěte si také: Gwyneth Paltrow ukončila hereckou kariéru. Co ji k tomu vedlo?

Celý dům je velmi světlý a vzdušný, a to včetně rozlehlých chodeb. Na každém kroku je promyšleně posetý doplňky, jako jsou vintage svícny, obrazy nebo texturované stropy. Kuchyně má velký středový ostrůvek, dvojité varné desky, dvojité sporáky, mramorovou zadní stěnu a troubu na dřevo.

Pro stěhování se Gwyneth Paltrow rozhodla proto, že její děti stárnou, a podle Wall Street Journal jsou také konečně dokončeny renovace jejího domu v Montecitu v Kalifornii.

Zdroje: Profimedia.cz, Vogue.com, Elledecor.com

Minulý rok Gwyneth Paltrow stanula u soudu kvůlu lyžařskému incidentu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také