Mladá vdova Míša chce začít nový život, ale v bytě se nedá bydlet. Potřebuje pořádnou proměnu

Jak se staví sen - extra (9) - upoutávka

Míša prožívá velmi těžké období. Před dvěma lety bohužel ovdověla. Po čase si sice pořídila byt, ale v něm se zatím kvůli jeho stavu nedá žít. Míša však už nový start nutně potřebuje. Tuto výzvu přijmou designérky Renata s Veronikou. Bohužel se kvůli covidu nepovede poprvé v historii pořadu Jak se staví sen dokončit proměnu ve stanoveném termínu. Jak dlouho bude Michaela čekat, než spatří, co designérky vytvořily?

Přes týden bydlí v podnájmu v Praze, kde má práci, na víkendy se vrací k rodičům. Ráda by však co nejdřív začala někde jinde, kde jí nebude všechno připomínat zesnulého manžela Stanislava. Proto si koupila panelákový byt 2+1 s balkonem o rozloze 60 m², v němž se ale bez celkové rekonstrukce nedá bydlet.

Přihlášku do pořadu Jak se staví sen poslala její sestra Šárka. Mezitím se za pomoci rodiny pustili do rekonstrukce – zbourali jádro, strhli podlahy, připravili odpady a vodu, jenže na další nutné práce už nejsou peníze a sen o novém domově je tak stále v nedohlednu. Míša prozatím sní o hotové kuchyni a koupelně.

Míša má ráda skandinávský a industriální styl, tlumené, spíše světlé barvy, láká ji betonová stěrka. Naopak nemá ráda křiklavé a výrazné barvy. Veronika a Renata se pustí do proměny skoro celého bytu. V jedné místnosti ale připraví jen to nejnutnější a zbytek nechají rozhodnout Míšu.

Rekonstrukce to byla hodně dramatická. Dlaždičky se nedaly dobře řezat, práce stály kvůli covidu, nebylo kde skladovat materiál – ale výsledek nakonec stojí za to! Výsledný interiér nese jednotný rukopis a styl.

Partnerem této sezony pořadu je společnost Raiffeisen Stavební spořitelna

Premiérový díl Jak se staví sen uvidíte v pondělí 7. března ve 21:25 na Primě

Sdílejte článek
Štítky Jak se staví sen styl proměna Praha TV Prima Raiffeisen stavební spořitelna

Přečtěte si také