Bydlení

25. srpna 2023 12:19

redakce Prima Living

Monika Absolonová dál sní o dokonalém bydlení na chalupě. Ukázala stav rekonstrukce

Monika Absolonová v SJK

Populární zpěvačka Monika Absolonová (46) dál sní o tom, že najde klid a pohodové letní bydlení na chalupě, kterou zakoupila před třemi roky. Stavební práce jsou ale komplikované, rekonstrukce vyžaduje řadu práce i těžkých rozhodnutí.

Před třemi roky zpěvačka investovala do staré chalupy se zarostlou zahradou. V první řadě musela zjistit, jak na tom starý dům je, zpěvačku a její rodinu čekalo vyklízení nemovitosti a pak kruté rozhodnutí. Ukázalo se totiž, že dům je v hrozivém stavu a musí být stržen.

„Původně jsem myslela, že na to vlítneme a bude to raz dva. Rekonstrukce se odkládá do doby, než vyřešíme všechny úřední záležitosti, tzn. žádosti, povolení a tak dále. Původně jsem myslela, že když mám teď víc času, že to zvládnu sama,“ uvedla podle Blesku Absolonová v minulosti.

K pozoruhodné nemovitosti na vesnici, po které Monika dlouho toužila, jí před lety pomohla její kolegyně a kamarádka Ilona Csáková, která věděla, kde se poptat. Právě Iloně vděčí Monika za tip na pěknou lokalitu.

Fanouškům na Instagramu se nyní skvělá zpěvačka pochlubila, jak práce na vysněném bydlení pokračují. Je to dřina. Z domu zbyly jen trosky. Místo rekonstrukce tak začne náročná stavba.

„Chci, abychom to tam jednou měli pěkný. Na druhou stranu, tím, že jsem na to sama, tak mi do toho nikdo nekecá. Teď jsem řešila, jak to vytápět, jestli zateplovat, nebo nezateplovat a jaký kámen vybrat,“ popsala na Instagramu zpěvačka, která je po psychicky náročném rozchodu sama a zatím single života vůbec nelituje.

Monika Absolonová vzpomíná na Hanu Zagorovou:

Zdroje textu: Instagram M. Absolonové, Facebook M. Absolonové, Blesk, web Blesk.cz


Přečtěte si také