Bydlení

28. srpna 2023 10:53

redakce Prima Living

Vysněné bydlení Nikol Trojanové je malé, ale vkusné. Chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí

Cestovatelka, influencerka a účastnice reality show VyVolení Nikol Trojanová se s přítelem Lukášem pustili do velké rekonstrukce chaty, kterou si Nikol pořídila nedaleko Ústí nad Labem v době, kdy Česko bylo paralyzované koronavirem. Dnes je rekonstrukce téměř u konce.

Nikol Trojanová vždy měla ráda život v Praze a cestování. Nikdy nesnila o tom, že bude chalupařit. Jenže její životní postoje ovlivnila epidemie koronaviru. Cestovat se moc nemohlo, sedět stále v Praze také nebylo ideální.

Nikol tedy začala hledat alternativu k pražskému životu, ceny chat a chalup letěly nahoru, bylo potřeba poměrně rychle jednat. Vysněnou chatu nakonec Nikol objevila kousek od Ústí nad Labem. Hned při první návštěvě se do lokality zamilovala, bylo ale zřejmé, že chatička bude potřebovat rozsáhlou rekonstrukci.

„S tou hlavní rekonstrukcí hodně pomáhá můj Luky, protože já tomu až tak moc nerozumím. Odpady, elektrické rozvody, no když jsme se o tom bavili, nevěděla jsem, čí jsem. Ale zajímá mě to, chci mít vše funkční a vychytané, takže se zajímám a zapojuji, ale samozřejmě se nejvíc těším na finální zařizování jako nábytek, kuchyně, koupelna a samozřejmě dekorace. Myslím, že pro tento rok máme o zábavu postaráno,“ uvedla Trojanová pro web eXtra.cz před dvěma lety. Od té doby snoubenci udělali na vysněném bydlení pořádný kus práce.

„Pár nových doplňků a kuchyň dostala přímořský háv. Tyhle kombinace barev a materiálů vám můžu domů jenom doporučit. Feng-šuej plesá a i za deště se tady cítím jako na dovolené u moře,“ uvedla mladá podnikatelka, když fanouškům na Instagramu ukázala, jaký háv dostala centrální místnost.

Staré trámy dělají parádu v chodbě

Při rekonstrukci se partneři rozhodli, že rozšíří hlavní chodbu. Nábytek pak na míru vyrobil šikovný truhlář. Trámy jsou z původní střechy, přestěhovaly se na chodbu. Dvojice se je rozhodla znovu použít, aby připomínaly starou dobu před rekonstrukcí.

Nikol přiznala, že dlouho přemýšlela, do jaké barvy vyladí ložnici v podkroví. Nakonec vyhrálo světlé dřevo, aby se prostor opticky zvětšil. Influencerka je nadšená také z postele, která kvůli místu má jen 160 cm. Kompletní rekonstrukce chatičky je téměř u konce, zbývá doladit detaily. Podívejte se na snímky do fotogalerie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také