Kreativní vychytávky

29. srpna 2022 12:36

redakce Prima Living

Nové vychytávky právě vyšly! Osázejte bylinkovou spirálu, upečte buchtu pro líné ženy

Nové vychytávky Ládi Hrušky jsou tady. Další skvělé nápady, vychytávky a tipy jak na zahradu, do kuchyně nebo třeba také pro domácí mazlíčky. Tentokrát se Láďa zaměří na to nejlepší ze zahrádky.

Těšíte se? Máte na co.

V novém čísle najdete oblíbené recepty - tentokrát si mimo jiné ukážeme, jak na voňavý trdelník na plech. Láďa vám poradí, jak si vyrobit krásné závěsné květináče se sukulenty, a podíváme se po stopách vyhlášených vinobraní. Novinkou nového čísla budou také rady od Pepy Libického. Pepa vám poradí, jak na bylinkovou spirálu nebo jak si vlastnoručně opravit koupelnu.

Vyrobte si závěsné květináče, není to těžké

Domácí kutil Láďa vám ukáže , jak na originální kuchyňský set ze starých vidlí, vysloužilého pekáče a nepotřebného krájecího prkénka. Zkusili jste si někdy vyrobit závěsné květináče? Živá zeleň dokáže i nevzhledný kout proměnit v půvabnou malou oázu. Našli jste v rohu kůlny staré nářadí? Láďa vám ukáže, jak z něj vyrobit do detailu vypilovanou vítací ceduli.

V rubrice sám sobě profíkem vám Pepa Libický poradí, jak si vytvořit zajímavý prvek, který ozvláštní vaši zahradu – fantastická bylinková spirála. Nic není nemožné, ani opravy v koupelně. Pepa vám ukáže, jak každý problém vyřešit levou zadní.

V oblasti zahrady vám ukážeme, co je všechno potřeba, aby vaše trvalkové záhony byly celoročně atraktivní. Uvidíte, jak poznat jedovaté rostliny bez zbytečné paniky, a dáme i další zajímavé tipy pro veškeré pěstitele.

Láďovým dobrotám prostě nelze odolat. Co si takhle připravit ananasové potěšení, buchtu pro líné ženy nebo trdelník na plech? Vše si vychutnáte u odpolední kávy a určitě budete spokojení. Pokud však máte chuť spíše na slané, Láďa vám prozradí recept na tatranské kuře a bramborové placky od babičky. Nebude chybět ani pikantní kuře na feferonech.

Bylinky pro psa

Láďa nezapomněl ani na svět zvířátek. Ukážeme vám, jaké bylinky jsou vhodné pro vašeho pejska. Poradí, jak si ochočit divokou šelmu jako domácího mazlíčka, a také vysvětlí, proč a jak se stříhají ovce. V neposlední řadě nám představí huculského koně. Máte rádi víno? Pokud ano, tak by vám rozhodně neměl uniknout seznam nejlepších vinobraní, která můžete navštívit.

To vše a ještě mnohem víc vás čeká v novém díle Vychytávek Ládi Hrušky, kde najdete top nápady, které se vám budou určitě hodit. Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 35 Kč. Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE


Přečtěte si také