Bydlení

1. září 2023 14:37

Josef Šťastna

Pozvali k sobě obyčejné hosty z ulice. Podívejte se, jak bydlí Ashton Kutcher a Mila Kunis

Manželská dvojice Ashton Kutcher a Mila Kunis patří nejen k hollywoodským idolům, ale také k lidem, kteří mají skvělý smysl pro humor a neberou se příliš vážně. Manželé se rozhodli, že na jeden den pronajmou svůj plážový domek v Santa Barbaře.

Slavná dvojice v polovině srpna nabídla svůj domek k pronájmu přes Airbnb. Čtveřice hostů měla pobyt zdarma, slavní herci je v domě navíc osobně přivítali, což je samo o sobě životním zážitkem.

„Není to ten nejbláznivější nápad, co jsem kdy měl... Přijeďte za námi do našeho domu na pláži, a až budete odjíždět, budeme jako staří přátelé,“ napsal na Instagram herec, když k sobě domů hosty lákal.

„Plážový dům v Santa Barbaře je naším domovem daleko od domova, zejména když potřebujeme dobít baterky (kolegové rodiče vědí, o čem mluvíme). Jen pár kroků od pláže a s krásným výhledem na hory Santa Ynez najdeš spoustu nádherných scenérií a množství aktivit, které ti zajistí nezapomenutelný letní pobyt,“ stálo v popisku na platformě Airbnb.

Podívejte se, jak bydlí Monika Leová:

Bylo jasné, že na nabídku budou reagovat tisíce zájemců. Kdo si nakonec v sídle užil, není známo. Jisté ale je, že se hosté měli na jeden den jako hollywoodská smetánka. Podívejte se do fotogalerie, jak Ashton Kutcher a Mila Kunis bydlí. Mají krásné uklizeno, že?

Sdílejte článek

Přečtěte si také