Naše tipy

25. května 2022 11:07

redakce Prima Living

Letní Prima vychytávky Ládi Hrušky právě vyšly! Budeme vařit, vyrábět i zahradničit

V červnu začínají na zahrádkách červenat šťavnaté sladké plody a všechno už je krásně zelené. Tématem nového čísla časopisu Prima vychytávky proto mimo jiné je zelená lékárna, ale budeme i vařit, tvořit, vyrábět a zahradničit.

Zajímalo by vás, jak vám mohou chilli papričky pomoci s detoxem? V Prima vychytávkách se to dozvíte. Představuje sílu nejen zelených rostlinek, které zabírají na různí potíže - ukážeme si, jak si vyrobit super zdravé kurkumové zlaté mléko nebo co se dá vytvořit ze zázračných semínek kopřiv.

V rubrice Domácí kutil nám Láďa společně se šikovnými kutily ukáže, jak si vyrobit nevadnoucí kovovou růži, která nám vydrží již navždy. Také budeme vyrábět paletovou poličku zdobenou větvičkou, která vylepší každý interiér. Láďa vám předvede, jak si sám doma vyrobit organizér zahradního nářadí, a nebude chybět ani postup na elegantní skříňku na umyvadlo.

Čeká nás také nová rubrika – Parťáci od fochu, kde se podíváme na všelijaké zajímavosti nožířského řemesla. Také si ukážeme, co všechno obnáší práce kominíka. Prima tvoření bude opět plné skvělých tipů, které se vám budou určitě hodit. Polstrované štokrle, ruční pletení s obřími klubky nebo skládaná papírová kabelka? Není problém! Láďa vám předvede, jak na to v pár jednoduchých krocích.

Jak založit záhon na nezkrotné zahradě

Nebude chybět ani plno rad ze světa zahradničení. Ukážeme si, jaké benefity přináší chytré hospodaření s dešťovou vodou, jak založit záhon na nezkrotné zahradě a také co je nejlepší pro vysazené plodiny. Trápí vás mandelinky a plísně u vašich brambor? I na to má Láďa spoustu fíglů, o které se s vámi podělí.

Láďa také opět navařil spoustu dobrot, uvidíte, jak si správně připravit zdravou svačinku do krabičky, uvaříme si domácí lovecký salám, a nakonec si předvedeme pár tipů na hospodaření beze zbytků.

To vše a ještě mnohem víc vás čeká v novém díle Vychytávek Ládi Hrušky, kde najdete top nápady, které se vám budou určitě hodit. Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 35 Kč. Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE

Sdílejte článek
Štítky Láďa Hruška TV Prima

Přečtěte si také