Jak na to

20. února 2022 16:30

redakce Prima Zoom

Psí bouda posílá domů většinu soutěžících! O finalistech rozhodne bonusový úkol

DREAM TEAM - Mistři dílny (7) - upoutávka

Sedmý díl reality show Mistři dílny je předposlední. Příště už poslední zbylé soutěžící čeká velké finále. Kdo se do něj dostane a kdo bude muset soutěž opustit? O tom rozhodne porota po tom, co se oba týmy s vervou pustí do výroby psí boudy, kterou si přála herečka Kaira Kateřina Hrachovcová. A rozhodne také hodinový bonusový úkol!

Osm zbylých soutěžících z původních dvanácti se na začátku rozlosuje do dvou týmů, aby se vzápětí dozvěděli, že ten, který prohraje, komplet celý zamíří domů. Na všech je patrná nervozita, daná i tím, že zdaleka ne všem vyšla představa o tom, s kým chtějí být v týmu.

A emoce pracují během celého pořadu. Vypadá to, že se naše týmy pustily souboje celkem na krev, komentuje plnění soutěžního úkolu moderátor Vojta Kotek, zatímco Roman potřebuje ošetřit zranění. Zadání je jasné: psí bouda a přichází s ním herečka a moderátorka Kaira Kateřina Hrachovcová.

Soutěžící čeká nejen náročný úkol, ale bojují i s časem. Za hodinu budete muset mít hotovo, bude vám to stačit? ptá se moderátor. Soutěžící Pavel má jasno hned. Ne. Pomůže jim pět minut, které dostávají navíc, k tomu, aby dokončili velké psí obydlí?

A pozor, hotovou psí boudou to tentokrát nekončí! Jeden tým už sice míří domů, ale ještě je potřeba rozhodnout o samotných finalistech. Mají pouhou hodinu na to, aby se předvedli a vybojovali si účast v samotném finále. Kdo se tam dostane?

Další díl pořadu, už předposlední, můžete sledovat v pondělí 21. února od 20:15

Webové stránky pořadu Mistři dílny najdete ZDE

Sdílejte článek