Drew Barrymore prodává kouzelný dům na Long Islandu. Luxus stojí okolo 196 milionů

Slavná americká herečka Drew Barrymore (49) prodává své sídlo v Sagaponacku na Long Islandu. Za luxusní dům se zahradou chce 8,45 milionu dolarů, tedy zhruba 196 milionů korun. Podívejte se, jak kouzelný dům vypadá?

Herečka, producentka a moderátorka Drew Barrymore za dům pocházející z roku 1920 zaplatila před čtyřmi lety 5,52 milionu dolarů, v přepočtu okolo 140 milionů korun, a dnes za něj chce 8,45 milionu dolarů, tedy zhruba 196 milionů korun, jak uvádí web People.

Long Island (stát New York) patří k vyhledávaném místům celebrit a dům Drew Barrymore do puntíku splňuje představy o luxusním bydlení. Budova z počátku minulého století  si uchovala svůj osobitý ráz do současnosti, i když interiér a exteriér prošly několika několika rekonstrukcemi.

NENECHTE SI UJÍT: Modelka Irina Shayk nabízí k pronájmu svůj byt v New Yorku. Chce sedm set tisíc měsíčně

Dům z počátku 20. století

Užitná plocha samotného domu je necelých 500 metrů čtverečních a nachází se na pozemku o rozloze 1,7 akru. Celá luxusní usedlost je laděna převážně do bílé barvy s dřevěnými prvky. Nechybí dřevěné krovy, dřevěné podlahy a různé dekorativní doplňky zachovávající původní kouzlo domu z počátku minulého století.

Obývák s krbem

Ve dvoupatrovém domě se nachází sedm ložnic a dohromady šest koupelen. V přízemí je prostorný  obývací pokoj obklopený terasou. Může se pochlubit cihlovým krbem na dřevo pro chladnější noci. Původní dřevěné trámy na stropě dodávají prostoru rustikální nádech.

Moderní bílá kuchyň

Obývák volně přechází do otevřené moderní kuchyně. Velká kuchyň ve venkovském stylu je vybavena bílými skříňkami, dřevěnými deskami a snídaňovým koutkem, a navíc řadou dveří otevírajících se na rozlehlou terasu, která je ideální pro stolování pod širým nebem. V jídelně je jemně růžová barevná paleta, jejíž součástí je také střešní okno a lavice u okna.

Z ložnice na terasu

Pokud majitelé zatouží mít chvíli klid, určitě k tomu využijí knihovnu či krásnou pracovnu. V hlavní ložnici vedou dvojité francouzské dveře přímo na terasu. Obyvatelé si mohou odpočinout ve venkovním prostoru a kochat se okouzlující krajinou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Meghan Markle si pronajala dům v Santa Barbaře. Tady natáčí svou novou hobby show

Přímořská oáza

K domu také patří samostatný dům pro hosty a vyhřívaný bazén, okolní les a louky. Nechybí krásná zahrada s květinovými záhony, trávníky a vzrostlými stromy. Pokud si říkáte, že k dokonalé idylce schází už jen šplouchající moře, tak budete mile překvapeni. Vzhledem k tomu, že se nemovitost nachází méně než jeden kilometr od pláže pláže u Sargasového moře, mohou obyvatelé nasávat klidný mořský vzduch - třeba na střešní terase.

Zdroje: Profimedia.cz, people.com


Přečtěte si také