Meghan Markle si pronajala dům v Santa Barbaře. Tady natáčí svou novou hobby show

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle (42) chystá novou show. Zábavný pořad o vaření, zahradničení a dalších koníčcích se natáčí na nádherném ranči v Santa Barbaře, který si Meghan pronajala. Jak dům vypadá?

Meghan má vlastní značku

Meghan Markle se v USA pustila do velkorysého projektu. Meghanina kuchařská a zábavná show pro Netflix přichází krátce po registraci její nové lifestylové značky American Riviera Orchard, která je pojmenována po oblasti Santa Barbary, kde žije se svým manželem, princem Harrym, a dvěma dětmi, Archiem a Lilibet. Proč se tomuto regionu říká právě Americká riviéra, vysvětluje web Travel + Leisure: „Santa Barbara je již více než sto let láskyplně označována jako Americká riviéra díky svému mírnému podnebí a úžasné přírodě, stejně jako své unikátní kultuře jídla a vína."

Meghan pod svou značkou hodlá prodávat opravdu širokou paletu zboží, například domácí potřeby, kuchařky, nádobí a jedlé pochoutky – jako jsou džemy a marmelády, ale také šperky, mýdla, kosmetiku, vůně, podložky na jógu, psací potřeby, doplňky pro domácí mazlíčky, zahradní náčiní, tapety a další.

NENECHTE SI UJÍT: Barbra Streisand bydlí na útesu v domě za téměř dvě miliardy. Pyšní se nádhernou zahradou

Nová show v pronajatém domě

Podívejme se v galerii na ranč v Santa Barbaře, kde Meghan Markle teď natáčí svou zábavnou hobby show. Meghanina nová show je údajně součástí její touhy podělit se o „radosti z vaření, zahradničení, zábavy a přátelství,“ uvádí web Deadline. A ačkoli Meghan v upoutávkách, které zveřejnila na sociálních sítích, láká diváky do „své“ kuchyně, pořad vzniká v pronajatém domě.

Ranč uprostřed přírody

Rozlehlý areál Tiburon Bay v Montecitu v Kalifornii patří bohatým filantropům Thomasovi a Sherrie Cipollovým. Manželé, kteří v oblasti vlastní i další nemovitosti, koupili ranč v roce 2017 za téměř 5 milionů dolarů, tedy přibližně 117 milionů korun. Nádherný dům je obklopený přírodou, nachází se uprostřed více než 20 000 metrů čtverečních avokádových a citroníkových sadů. Může se pochlubit úžasnými výhledy na rozlehlý sad a pohoří Santa Ynez.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mark Zuckerberg na Havaji staví přísně střežený komplex s podzemním bunkrem

Prostorná rezidence se čtyřmi ložnicemi a pěti koupelnami o rozloze zhruba 420 metrů čtverečních je vybavená více než luxusně. Interiéry domu včetně kuchyně mohly být v posledních letech renovovány, protože poslední fotografie ranče jsou z roku 2017.

Zdroje: townandcountrymag.com, twistedfood.co.uk, Profimedia. cz

Podívejte se, jak šel čas s Harrym a Meghan:


Přečtěte si také