Supermodelka Gisele Bündchen udělala dětem radost. Koupila jezdecký ranč na Floridě

Brazilská supermodelka Gisele Bündchen (43) zasazuje nové kořeny. Téměř rok po rozvodu s Tomem Bradym (46) se módní ikona se svými dětmi Benjaminem a Vivian přestěhovala do nového domova v Southwest Ranches na Floridě. Jak její jezdecký ranč vypadá?

Jedna z nejbohatších top modelek Gisele Bündchen, známá i jako partnerka oscarového herce Leonarda DiCapria, přidala do svého už tak působivého portfolia nemovitostí další klenot: luxusní ranč v hodnotě 9,1 milionu dolarů (zhruba 213 milionů korun) v klidné venkovské čtvrti Southwest Ranches v Broward County na Floridě.

Podle webu Mom.com bývalý manželský pár – supermodelka Gisele Bündchen  a Tom Brady (bývalý hráč amerického fotbalu na pozici quarterback a sedminásobný vítěz Super Bowlu) – vlastnil několik nemovitostí v New Yorku, Massachusetts, Montaně a na Floridě. Nyní vlastní Gisele ještě dům v Surfside na Floridě, přes ulici od Tomova domu v Indian Creek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Leonardo diCaprio není žádný troškař! Jeho panství v Hollywoodu se znovu rozroste

Jezdecký ranč s fotbalovým hřištěm

Vznešené cihlové sídlo stojí na pozemku s plochou přes třicet tisíc metrů čtverečních. Obklopují ho zelené trávníky a krásné vzrostlé stromy a keře. Je zde také bazén s vířivkou a venkovní kuchyní s grilem a vinotékou, fotbalové hřiště i tenisové kurty. Hlavně je ale na rozsáhlém pozemku deset velkých koňských stájí, kvůli nimž Bündchen ranč koupila, aby dcera Vivian mohla jezdit na svém koni Item v soukromí. Modelka s dětmi plánuje mít na pozemku také slepice a další hospodářská zvířata. Navíc se nachází v blízkosti několika nejlépe hodnocených soukromých škol na Floridě.

Jak vypadá nový dům Gisele Bündchen:

Moderní interiér

Tradiční exteriér nově zrekonstruovaného domu ostře kontrastuje se světlým moderním interiérem a vzdušným otevřeným konceptem. V prvním patře domu o rozloze téměř 500 metrů čtverečních s devíti ložnicemi a devíti koupelnami je rozsáhlý obývací pokoj s krbem a velkou bílou pohovkou, doplněný jedinečným plovoucím skleněným schodištěm. Prostorná kuchyně je vyzdobena italskými křemennými deskami Calacatta a vestavěným barem. Jinde v prvním patře se nachází hlavní apartmá, v přízemí je posezení a prostorná šatna, do které se vejde záviděníhodný šatník supermodelky.

Zdroje: architecturaldigest.com, toptenrealestatedeals.comidnes.cz, msn.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také