Tady žila zesnulá herečka Shannen Doherty. Luxusní sídlo v Malibu je na prodej

Luxusní dům v Kalifornii, kde žila populární americká herečka Shannen Doherty, která podlehla rakovině 13. července 2024 ve věku 53 let, je na prodej. Jeho hodnota je kolem 6 milionů dolarů (zhruba 140 milionů korun), což z něj činí jednu z nejzajímavějších nemovitostí v Malibu.

Populární americká herečka Shannen Doherty, představitelka Brendy z Beverly Hills 90210 nebo Prue ze seriálu Čarodějky, se zákeřnou nemocí bojovala statečně více než dekádu a rakovině podlehla i přesto, že se snažila být optimistická a dělala vše pro to, aby na tomto světě byla co nejdéle.

NENECHTE SI UJÍT: Brenda z Beverly Hills i čarodějka Prue. Jak šel čas se Shannen Dohertyovou?

Luxusní sídlo se soukromou pláží

Shannen Doherty's Malibu house je exkluzivní nemovitost, která se nachází v lukrativní uzavřené lokalitě Serra Retreat. Dům se může mj. pochlubit výhledem na Tichý oceán či soukromou pláží.

S obytnou plochou přibližně 465 metrů čtverečních nabízí sídlo dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, zábavu a relaxaci. V domě je pět prostorných místností a šest koupelen se špičkovým vybavením, nechybí ani velký bazén, lázně, tenisový kurt a domácí posilovna, což poskytuje luxusní životní styl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Shannen Doherty den před smrtí řešila rozvod. Z posledních sil chtěla uzavřít kapitolu

Sídlo za 6 milionů dolarů

Hodnota hereččina kalifornského domu, který si pořídila v roce 2005, se nyní odhaduje na více než 6 milionů dolarů (zhruba 140 milionů korun), což z něj činí jednu z nejcennějších nemovitostí v Malibu. Dům v průběhu let vlastnilo několik celebrit, včetně herečky Heather Locklear a Ricka Salomona, filmového producenta a pokerového hráče.

Podívejte se na otevřenou zpověď Shannen Doherty:

Zdroj: Profimedia.cz, en.wikipedia.org, CNN Prima NEWS

Sdílejte článek
Štítky koupelna bydlení herec nemovitost celebrity Beverly Hills 90210 Malibu Shannen Doherty Čarodějky produkty a služby ekonomika, obchod a finance společenská rubrika

Přečtěte si také