Tom Selleck koupil avokádovou farmu v Kalifornii a vybudoval obrovské panství

Tom Selleck (79) je bezesporu jedním z nejúspěšnějších amerických herců. Když zrovna nenatáčí, žije na svém nádherném ranči ve Ventura County v Kalifornii. Ranč je oázou klidu a rustikální krásy, což odráží Selleckovo hluboké spojení s přírodou. Jak rozsáhlé panství vypadá?

Herec Tom Selleck vlastní v Kalifornii rozsáhlé panství, které bylo kdysi avokádovou farmou. Koupil ho v roce 1987, poté, co na vrcholu své slávy opustil seriál Magnum P.I., aby mohl vést klidnější život se svou rodinou. Selleckovo rozhodnutí žít daleko od lesku Hollywoodu mu umožnilo udržet si soukromý život. Jeho útočiště ve Ventura County se stalo místem, kde čerpá energii a užívá si přírodní krásy Kalifornie.

NENECHTE SI UJÍT: Josef Dvořák ukázal svou chalupu v Českém ráji. Na přestavbě se s manželkou nadřeli

Ústraní kousek od Los Angeles

Dům Toma Sellecka se nachází ve zvlněných kopcích Thousand Oaks v pohoří Santa Monica. Je to rozlehlé panství, které vyzařuje eleganci a sofistikovanost. Nabízí klid od ruchu velkoměsta, soukromí před zvědavýma očima a zároveň není daleko od Los Angeles, kam trvá cesta zhruba 45 minut, na pláže Malibu je to pouhá čtvrthodinka.

Exteriér je kombinací kamene a štuku

Nemovitost se rozkládá na ploše přibližně 65 akrů. Ranč se vyznačuje španělskou koloniální architekturou. Exteriér je kombinací kamene a štuku, doplněný svěží zelení, která vytváří harmonické spojení s okolní přírodní krásou. Panství nabízí venkovní oázu s bazénem a prostornou terasou. K dispozici je také soukromý tenisový kurt pro sportovní nadšence, kde si Tom Selleck může zdokonalit své dovednosti.

Selleckova vášeň pro koně a zemědělství je patrná v dobře udržovaných stájích a ohradách na pozemku, který je domovem více než 1 500 původních stromů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  Miroslav Macek byl vášnivým zahradníkem. Se svou unikátní zahradou i rozmlouval

Dům má osm ložnic a deset koupelen

Stejně působivý je i interiér domu, který se může pochlubit vysokými stropy, rozsáhlými okny a otevřeným půdorysem, který umožňuje dostatek přirozeného světla a úžasný výhled do okolí. Pozornost věnovaná detailům je patrná v každém rohu, od složitých lišt až po pečlivě vybrané povrchové úpravy a vybavení. Nejmodernější domácí kino uvnitř domu poskytuje dokonalé prostředí pro filmové večery. Nechybí ani vinný sklep s rozsáhlou sbírkou těch nejlepších ročníků vín. Dům Toma Sellecka zahrnuje i plně vybavenou posilovnu a lázeňské centrum. Dům má osm ložnic a deset koupelen na ploše zhruba 1022 metrů čtverečních.

Udrží Tom Selleck milovaný ranč?

Nedávno Tom Selleck učinil překvapivé odhalení v rozhovoru v pořadu CBS Sunday Morning, že by mohl přijít o svůj ranč ve Ventura County, když teď jeho slavný seriál Blue Bloods, kde hrál hlavní roli šéfa newyorské policie, po 14 sezónách končí. Provoz panství není levný a platit účty se musí. Ale Tom Selleck je velmi činorodý člověk a doufá, že se mu podaří pracovat natolik, aby milovaný ranč udržel a říká, že se nemůže dočkat, až si najde další práci.

Zdroje: tmz.comhomecreatives.net,


Přečtěte si také