Bydlení

5. září 2023 10:54

redakce Prima Living

Bydlení Agáty Hanychové: Rodinné království má v Suchdole, Jaromír Soukup žil jinde

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka Agáta Hanychová (38) oznámila rozchod s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Dvojici nyní bude spojovat už jen péče o malou dceru Rozárku, jinak si půjde každý svou cestou. Agáta má štěstí, že nemusí řešit bydlení, dvojice spolu nežila.

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu,“ uvedla Hanychová na Instagramu, když fanoušky informovala o tom, že jí zkrachoval další vztah.

Agáta ale má velké štěstí, že nemusí řešit bydlení. Se Soukupem totiž pod jednou střechou nežila. Podle informací deníku Blesk modelka žije se třemi dětmi ve vile v Suchdole. Jde o dům, který kdysi postavila ještě se svým manželem Jakubem Prachařem. Po rozvodu ho musela z domu vyplatit. Soukup s ní v Suchdole nežil, má vlastní vilu za Prahou, Agátu pouze jezdil navštěvovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

Agáta ale vždy tvrdila, že dům v Suchdole u Prahy byl postaven podle toho, jak si to přál její tehdejší manžel Jakub Prachař. „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl studený beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ řekla webu Super.cz Agáta v době, kdy se dům stavěl a ona věřila, že s Prachařem bude po zbytek života.

Agáta Hanychová považuje Suchdol za svůj domov

Suchdol ale Agáta stále miluje. Ve stejné městské části totiž bydlí její matka Veronika Stropnická, proto to tam modelka dobře znala. Na vlastní dům o velikosti 5 + KK se třemi koupelnami, venkovním posezením a garáží si však modelka musela počkat skoro deset let.

„Tenhle pozemek jsem kupovala, když jsem byla těhotná s Kryšpínem. S Mirkem (otcem Kryšpína je podnikatel Miroslav Dopita, pozn. red.) jsme tu chtěli stavět dům se sedlovou střechou, akorát že mě tehdy podvedli ti, od kterých jsem to kupovala, a já až později zjistila, že to je ve stavební uzávěře. Trvalo to sedm let, než jsem se mohla na ohlášku pustit s Kubou do stavby,“ uvedla modelka pro magazín Sedmička.

„Nad každým šroubkem jsme s Jakubem vedli diskusi a paradoxní je, že ve finále jsem tu já. Teď se snažím interiér přizpůsobit svému vkusu. Vzhledem k tomu, že jsem se tenkrát nechtěla dohadovat, jsem z hodně svých nároků ustoupila,“ dodala Agáta k tomu, jak probíhaly debaty s Jakubem Prachařem. Za nejromantičtější místo pak považuje ložnici, která je vyrobená na míru. Z ložnice může podle magazínu Sedmička modelka pozorovat pasoucí se koně. Ložnice a kuchyně jsou pro Agátu nejdůležitější místnosti v domě, modelka věří, že je brzy zaplní nový partner.

Další dům, ke kterému měla Agáta vztah, se nacházel ve Statenicích, ten ale Agáta prodala, aby měla blíže k mamince Veronice Žilkové. Podle Blesku dům nabízela k prodeji za 9 milionů korun. Na fotky se můžete podívat do fotogalerie.

Zdroje: Magazín Sedmička, deník Blesk.


Přečtěte si také