Bydlení

8. října 2024 10:58

David Laštovka

Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své nové bydlení. Velký dům vyměnila za menší byt

Jiřina Jandová bydlení ŽENY

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová, dcera trojnásobného českého slavíka Dalibora Jandy, provedla redakci Prima Living svým novým bydlením. Vysněný byt našla pár kilometrů od domu rodičů, kde vyrůstala a kam se stále ráda vrací. Jak to v jejím království vypadá?

Zpěvačka Jiřina Anna Jandová do svých třiceti let bydlela ve velkém rodinném domu se svými rodiči, tatínkem Daliborem a maminkou Jiřinou. Pak se rozhodla osamostatnit a začala pro sebe hledat vhodné bydlení. „Chtěla jsem nějaký menší byt na Praze 9, která je mému srdci nejbližší. Absolvovala jsem asi šest různých prohlídek, z toho mě ale nic nezaujalo. Všechno to byly byty, které měly z každé strany sousedy, dlouhé chodby, žádné soukromí. Až jsem náhodou přes inzerát našla byt, který mě zaujal na první pohled,“ prozradila zpěvačka, která 30. září oslavila 36. narozeniny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herec Roman Skamene žije na chalupě, o kterou kvůli dluhům přišel a musel si ji koupit v dražbě. Jak to u něj doma vypadá?

Je to holčičí byt, říká zpěvačka

Byt kategorie dva plus kk, čítající zhruba 50 metrů čtverečních, byl postaven před deseti lety jako přístavba na panelovém domě. Díky tomu je jeho součástí také velkorysá terasa s výhledem na celou Prahu. „Je to takový holčičí byt. Spousta věcí už tu byla, něco jsem dovybavila a zařídila podle svého vkusu. Cítím se tu velmi dobře, jsem tu spokojená,“ uvedla Jiřina Jandová.

Kuchyně je spojená s obývacím pokojem, odkud vedou dveře na zmíněnou terasu. V přední části bytu se nachází prostorná koupelna s rohovou vanou a útulná ložnice s vestavěnými skříněmi a plastickými tapetami.

Stavba domu ji neláká

Nechat si jednou postavit vlastní dům, to Jiřinu Jandovou momentálně neláká. „Moji rodiče mají velký dům, takže vím, co je okolo toho práce. Obdivuji každého, kdo se do stavby domu pustí. Myslím, že moje cesty se vždycky budou točit mezi mým bytem a domem mých rodičů, kde jsem se narodila a ke kterému mám silný vztah,“ uvedla zpěvačka, která letošní léto měla pracovní. „K moři jsem se nedostala, měla jsem jen jeden volný týden, který jsem strávila po Čechách a bylo to moc fajn. Měli jsme hodně koncertů, vyšel můj nový singl s názvem Měla jsem ti říct. Buď ještě letos nebo nejpozději příští rok plánuji vydat novou desku,“ prozradila Jiřina Jandová.

Zdroj: autorský text


Přečtěte si také