Bydlení slavných

28. března 2023 14:37

redakce Prima Living

Eva Burešová a Přemek Forejt si užívají život na vsi. Kuchař ukázal, jak sází

Zamilovaná dvojice Eva Burešová (29) a Přemek Forejt (35) si společně zařídila bydlení svých snů. Oba dva mají velice kladný vztah k přírodě, a proto asi nikoho nepřekvapilo, že si před nedávnem na venkově pořídili rodinný dům s velikou zahradou. Přemek Forejt nyní dokazuje, že by mohl jednou navázat na tradici Přemka Podlahy!

Fanoušci, kteří oblíbenou herečku a zpěvačku Evu Burešovou a dlouhovlasého kuchaře Přemka Forejta sledují na sociálních sítích, se mohou čas od času přesvědčit, jak si svůj nový domov na Benešovsku zařizují, jak se starají o dům i zahradu. Není pochyb o tom, že jsou na venkově šťastní a žijí spokojeným rodinným životem.

Rodinný dům je splněný sen

Rodinný dům byl jejich velký sen. Měli štěstí, že se jim podařilo najít takové místo, kde je dobře každému členu jejich pětičlenné rodiny. Cítí se tu skvěle nejmladší syn Tristan William Forejt, který přišel na svět loni v srpnu, stejně jako starší Nathaniel, kterého má herečka z předchozího vztahu s muzikantem Michaelem Krásným. Přemek Forejt se zase příležitostně stará o dceru Stellu.

Přemek se stará o zahradu

Říká se, že každý správný muž by měl postavit dům, zplodit syna a zasadit strom. A protože Přemek Forejt je každým coulem chlap, tak dům i syna už má – a zbývalo mu jenom ještě vysadit strom. A protože není žádný troškař, tak jich nyní na jaře vysadil hned padesát. S trochou nadsázky lze říci, že slavný kuchař tak navázal na tradici jiného Přemka, který roky zálibu v zahradničení a kutilství přinášel televizním divákům.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Chantal Poullain

Eva je doma šťastná

Společný život si Eva Burešová s Přemkem Forejtem opravdu užívají, Eva se netají, že je opravdu šťastná. Svědčí tom i její příspěvek na Instagramu:

„Dokonalý víkend? Já nevím, co by mi mohlo chybět ke štěstí. Vůbec nic. Odehráli jsme tři nádherná představení, která se z reakcí diváků hádám povedla. Po práci mě čekal můj chlapeček, doma nás čekal pan domácí, který nás vítal celý totálně špinavý od hlavy až k patě, protože sám vysázel 50 stromků, v kuchyni mě čekala horká mandlová káva a nejlepší vdolky na světě od naší milované sousedky. Kávu s vdolky jsem si vychutnala venku při pohledu na svou rodinu při západu slunce a pak jsme si užili večer ve dvou při saunových rituálech. Cestou domů jsem si pročítala zprávy od vás a jako poslední větu před spaním jsem si řekla ‚jsem šťastná‘. Miluju kýč a romantická klišé.“

Zdroj: sociální sítě Evy Burešové


Přečtěte si také