Bydlení

22. září 2023 10:36

Josef Šťastna

Fotbalová legenda Jozef Chovanec prodává nádherný dům za 35 milionů korun

Legenda československého fotbalu a vynikající trenér Jozef Chovanec (63) se rozhodl zbavit nemovitosti na Zbraslavi. Za nádhernou vilu, jejíž součástí je wellness zóna a tělocvična, požaduje 34 900 000 korun.

Jozef Chovanec v létě 2018 přišel o milovanou manželku Jitku, kterou zabila zákeřná nemoc. Možná i to je důvod, proč se legendární sportovec rozhodl, že se rozlehlé nemovitosti na Zbraslavi zbaví.

„Pepa to prodává, protože mu to tam připomínalo Jitku. Ona mu řekla, aby vzal funkci šéfa komise rozhodčích, aby měl práci. A pak do měsíce umřela. Byla to pro něj strašná rána,“ uvedl pro deník Blesk jeden z Chovancových kamarádů. Právě Blesk na prodej nemovitosti, kterou nabízí realitní společnost Remax, upozornil.

Nádherná lokalita s výbornou dostupností do centra Prahy

Zbraslav patří k nejlukrativnějším lokalitám v Česku, atraktivitu této lokalitě dodává mimo jiné skvělé spojení do centra Prahy.

Mimořádný rodinný dům o dispozici 7+1 nabízí luxus, který využijí zejména lidé s aktivním přístupem k životu či sportu, vždyť součástí nemovitosti je wellness zóna s vnitřním bazénem, saunou a tělocvičnou.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, zimní zahradou a výstupem do udržované zahrady, ze které je zajímavý výhled na Vltavu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

V přízemí zájemce najde kuchyň s jídelnou a dvě koupelny. V patře je pak velký pokoj pro návštěvy s vlastní toaletou. V podkroví je k dispozici pět pokojů, koupelna a samostatná toaleta. V suterénu domu je garáž, sklad a technická místnost.

Podívejte se také, jak bydlí Roman Skamene:

Zdroj: Blesk, Remax

Sdílejte článek

Přečtěte si také