Hailey a Justin Bieberovi vlastní honosné sídlo v Beverly Hills. Stálo je 576 milionů

Slavní manželé Hailey (27) a Justin (30) Bieberovi koupili rodinné sídlo v kalifornském Beverly Hills před čtyřmi lety za takřka 26 milionů dolarů, tedy zhruba za 576 milionů korun. Podívejte se, jak dům Bieberových vypadá.

Kanadský zpěvák Justin Bieber a americká modelka a podnikatelka Hailey Bieber, rozená Hailey Rhode Baldwin, se vzali v roce 2018 a koncem léta čekají své první dítě. Jak vypadá dům v Beverly Hills, kde manželé bydlí a kde nedávno zamilovaný pár oslavil blížící se příchod svého prvního miminka?

NENECHTE SI UJÍT: Justin Bieber bude tatínkem. Jeho krásná Hailey ukázala těhotenské bříško

Sídlo na prestižní adrese

Honosný dům v horách nad Beverly Hills byl v roce 2015 prodán za 16,5 milionu dolarů (asi 369 milionů korun). Už o dva roky později se ho jeho tehdejší majitel snažil prodat za cenu, která původně dosahovala částky 42 milionů dolarů (936 milionů korun). Marně. A tak musel jít postupně s cenou dolů. Nemovitost padla slavným manželům do oka a dům v roce 2020 získali za 25,8 milionu dolarů, tedy přibližně za 576 milionů korun. Cena byla ale i tak ohromující.

Panství na hektarovém pozemku

Dům postavený na konci 80. let minulého století stojí v kalifornské čtvrti Beverly Park, kde bydlí hvězdy jako Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Adele nebo Rod Stewart.

Moderní panství má dohromady okolo 1022 čtverečních metrů užitné plochy a stojí na zhruba hektarovém pozemku. Stejně jako u každého honosného sídla v Los Angeles je zde spousta balkonů a oken od podlahy ke stropu, které mají výhled do zahrady a na kalifornské kopce.

PŘEČTĚTE SI: Dům, kde bydlel herec a idol žen Paul Newman, se prodal za 180 milionů korun

Každá místnost má vlastní atmosféru

Jeho interiér není zařízený v jednotném stylu, spíše je kladen důraz na to, aby každá z místností měla svou vlastní atmosféru. V domě lze napočítat sedm samostatných pokojů s velkým obývacím prostorem, otevřeným rodinným pokojem, formální jídelnou, pracovnou, knihovnou, posilovnou, domácím kinem a gurmánskou kuchyní. Nechybí ani hned deset koupelen.

Hlavní ložnice má oddělené posezení, dvě šatny a dvě koupelny – jedna z nich se může pochlubit vyhřívanou podlahou i vanou. Vstupní hala domu je vybavena černými a bílými kostkovanými dlaždicemi a širokým schodištěm.

Zahrada s bazénem a jídelní pergolou

Patrové sídlo s velikým, takřka nekonečným bazénem a vířivkou obklopuje udržovaná zahrada plná vzrostlé zeleně a trávníků. Venku najdete taky tenisový kurt nebo jezírko s koi kapry. K luxusnímu vybavení patří venkovní krb, jídelní pergola, pec na pizzu a nejmodernější gril.

Zdroje: the-sun.comvelvetropes.com

Sdílejte článek
Štítky Beverly Hills Justin Bieber koupelna dolar manželé celebrity podlaha pergola Hailey Baldwinová společenská rubrika stavebnictví a nemovitosti

Přečtěte si také