Dům Dary Rolins a Pavla Nedvěda připomíná luxusní hotel. Jen pozemek stál 25 milionů

Není žádným tajemstvím, že česko-slovenský hvězdný pár, zpěvačka Dara Rolins (51) a fotbalový internacionál Pavel Nedvěd (51), společně investuje do luxusních nemovitostí. Jeden z jejich domů roste u Lago Maggiore na hranicích Itálie a Švýcarska. Na nejnovějších snímcích z ptačí perspektivy se můžete podívat, jak stavba atypické vily pokračuje.

Jak jsme nedávno psali na webu Prima Living, fotbalový idol Pavel Nedvěd s Darou Rolins koupili v roce 2022 lukrativní pozemek v italském Tronzanu o rozloze zhruba 2000 metrů čtverečních za přibližně milion eur (440 eur za metr čtvereční). Milion eur je cca 25 milionům korun. Nešlo o levnou záležitost, ale protože si tenhle kousek slunné Itálie oba dva zamilovali, neváhali do pozemku investovat nemalé peníze.

Atypická stavba na mimořádném místě

Italské sídlo Dary Rolins a Pavla Nedvěda u jezera Maggiore už získává jasnou podobu. Jde o honosnou prosklenou vilu ve tvaru L o třech poschodích s velkým bazénem a menší, pravděpodobně okrasnou zahradou. V domě by měl být i výtah.

Na průběh stavby domu jezdí Dara pravidelně dohlížet nejen s partnerem Pavlem Nedvědem, ale také s dcerou Laurou. Podle aktuálních fotografií rozestavěného domu z ptačí perspektivy, které si můžete prohlédnout v galerii v úvodu článku, nemovitost připomíná spíše hotel než rodinný dům a nabízí nádherné výhledy na jezero a do okolní přírody.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  Karel Gott a jeho adresy: Kde prožil dětství a proč se mu nelíbila jeho první vila?

Dvakrát doma

Slovenská zpěvačka i česká fotbalová legenda již od počátků svého vztahu dávají najevo, že chtějí mít zázemí v Česku i v Itálii, kde Nedvěd strávil část své bohaté sportovní kariéry.

NENECHTE SI UJÍT: Michal David našel na Tenerife druhý domov. V jednom apartmánu žije, další pronajímá

„Rozhodli jsme se, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla k nám, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma. Děti už spolu mít nebudeme, tak jsme si říkali, že si postavíme domečky a budeme fungovat na jedné i druhé adrese, možná na třetí, na čtvrté. Kdo ví...,” sdělila Dara Rolins před časem v magazínu Showtime na Primě.

Podívejte se na rozhovor s Darou Rolins:

Zdroje: zeny.iprima.cz, Profimedia.cz


Přečtěte si také