Bydlení

6. listopadu 2023 15:18

Lenka Valjentová

Luxusní bydlení Ivanky Trump je dokončené. Už obsadila vysněnou rezidenci v Miami

Ivanka Trump (42) s manželem Jaredem Kushnerem (46) a dětmi Arabellou (12), Josephem (10) a Theodorem (7) zahájili novou kapitolu svého života na Floridě. Přestěhovali se do své vysněné a zgruntu zrekonstruované luxusní rezidence na prominentním ostrově Indian Creek.

Dcera bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa a nedávno zesnulé české rodačky Ivany Trumpové, rozené Zelníčkové se svým manželem, podnikatelem Jaredem Kushnerem a třemi dětmi strávili více než rok rekonstrukcí miamského paláce na prominentním ostrově Indian Creek, než se do něj nastěhovali. V domě s výhledem na záliv Biscayne Bay, který je jen jedním z 34 rezidencí v exkluzivní čtvrti známé jako Billionaire Bunker, oslavila Ivanka nedávno své 42. narozeniny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ivanka Trump se chlubí luxusní adresou. Právě předělává bydlení za 530 milionů

Ostrov Indian Creek

Sídlo Ivanky a Jareda se nachází na proslulém floridském ostrůvku Indian Creek, o kterém se říká, že je tu nejexkluzivnější bydlení na světě. Každý dům na ostrově Indian Creek je postaven po obvodu ostrova, aby všichni obyvatelé měli výhled na moře. Uprostřed se nachází Indian Country Club a 18jamkové golfové hřiště, které Ivanka a Jaredem hojně využívají, protože oba hrají rádi golf. Ostrov má také vlastní soukromou třináctičlennou policii pro necelou stovku obyvatel a 24hodinovou námořní hlídku. Do luxusní čtvrti se dostanete pouze po jediném mostě, který střeží vrátnice.

Rekonstrukce za bezmála 700 milionů

Rezidenci na Miami Beach ve francouzském neoklasicistním stylu s výhledem na Biscayne Bay koupili manželé v dubnu 2021 za 24 milionů dolarů, což je přibližně 530 milionů korun.

Jak jsme psali na našem webu, do renovace museli investovat ještě dalších zhruba 30 milionů dolarů (zhruba 690 milionů korun), aby dům vypadal přesně podle jejich představ. Sídlo bylo sice obyvatelné, ale značně zchátralé, bazén byl špinavý, zahrada neudržovaná a omítka oprýskaná...

Manželé na rekonstrukci nijak nešetřili a svůj vysněný dům zgruntu předělali. Podle webu Daily Mail se nemovitost pyšní šesti ložnicemi, osmi koupelnami a luxusním vybavením. Nové letecké snímky letoviska ukazují rozlehlou terasu, která je ideální pro celoroční užívání si slunečného floridského počasí. Masivní dvůr má velký bazén a okázalou lázeňskou chatu s venkovní sprchou, saunou, studenou lázní i barem.

PŘEČTĚTE SI TAKY: Nádherné bydlení a velký prostor pro děti. Veronika Arichteva ukázala domov

Po celém pozemku o rozloze 1,3 akru s výhledem na moře je spousta zeleně, řada vzrostlých stromů lemuje zadní část jejich domu a květiny v nádobách zdobí balkony.

Zavzpomínejte také na zesnulou Ivanu Trumpovou:

Ivanka a celá její rodina se věnuje vodním sportům včetně wakesurfingu. Nemělo by tedy být překvapením, že jejich nově zrekonstruovaná rezidence má můstek, který vede do soukromého přístaviště, kde mohou kotvit loď a vodní skútry.

Zdroje: Profimedia.cz, sociální sítě Ivanky Trump, dailymail.co.uk


Přečtěte si také