Bydlení slavných

30. listopadu 2022 07:00

redakce Prima Living

Michal David pronajímá svůj luxusní apartmán na Tenerife. Cena není pro každého

Zpěvák, skladatel a producent Michal David (62) dobře ví, že investice do nemovitostí se vyplatí, a tak si na ostrově Tenerife pořídil ke své luxusní vile ještě byt, který teď nabízí k pronájmu. Týden dovolené pro dva v apartmánu slavného zpěváka vyjde na necelých 33 tisíc korun.

Muzikant Michal David se řadí k lidem, kteří umějí vydělat velké peníze a následně je smysluplně investovat. Podle webu Prima Ženy má na západním pobřeží Tenerife krásnou vilu, kterou část roku s rodinou využívá. Nyní navíc přikoupil menší byt a rozhodl se ho pronajímat.

V plně klimatizovaném apartmánu se nacházejí dvě ložnice, stejný počet koupelen, prostorná kuchyň, a dokonce i výtah. Jeví se tedy jako ideální místo pro rodinnou dovolenou. Bonusem je krásný výhled na Atlantský oceán, přístav a útesy Los Gigantes – ke slané vodě je to podle inzerátu na stránkách Enjoy Tenerife asi 200 metrů. Ceny se pohybují už od 149 eur za noc pro dvě osoby, což je v přepočtu zhruba 3 650 Kč. Týden dovolené „u Michala Davida“ vyjde na takřka 33 tisíc korun.

Apartmán pro zpěváka Michala Davida našla a následně prodala firma ENJOY TENERIFE SL, která nyní se stará také o pronájem nemovitosti.

Michal David nabízí pronájem apartmánu na sociálních sítích

Michal David o svém úmyslu pronajímat svůj luxusní tenerifský apartmán informoval na svých sociálních sítích: „Moji milí fanoušci, chtěl bych vám nabídnout k dovolenkovému pronájmu můj nový apartmán, který se jmenuje Michal David Beach Apartmán a nachází se na ostrově Tenerife. Vidíte, že jsem nad přístavem. A věřte tomu, že si tady užijete krásnou dovolenou.“

U příspěvku se objevila spousta komentářů. Mnozí Michalovi Davidovi apartmán chválí, jiným se zdá, že je pronájem příliš drahý. „Koukala jsem, že pro čtyři osoby na osm dní a sedm nocí je to za 1 440 € + letenky + doprava z letiště + jídlo. Tenerife je nádherný ostrov, já ho miluji. Jen toto ubytování si opravdu dovolit nemůžu,“ stojí v jednom z komentářů. „Krásné, a pokud by tam byl i pan Michal David osobně, tak jedu!“ uvedla jiná ze zpěvákových fanynek. „Jee, Los Gigantes, super! Tam je skvěle, nejteplejší místo celých Kanárů. Tak se třeba potkáme,“ píše příznivec Michala Davida.

Los Gigantes láká pláží pod útesy a přístavem

Los Gigantes je oblíbené letovisko na západním pobřeží Tenerife, které se nachází vedle působivého, 500 až 800 m vysokého skalnatého útesu Acantilados de Los Gigantes. Bylo vybudováno v šedesátých a sedmdesátých letech minulého století a má klidnější atmosféru než velká turistická letoviska na jihu ostrova. V městečku se nachází hezký přístav plný malých jachet, který je obklopen obchody a restauracemi. Nedaleko přístavu najdete malou pláž s černým pískem, nad níž se tyčí vysoký útes. Tento skalní útvar je nejkrásnější z moře. Když se nalodíte na vyhlídkovou loď, prohlédnete si nejen skály, ale budete-li mít štěstí, zahlédnete cestou i delfíny či velryby, kterých je ve zdejších mořích hodně. Původní obyvatelé měli útes za posvátný a věřili, že označuje konec světa.

Zdroje: pruvodcetenerife.comzeny.iprima.cz a sociální sítě Michala Davida

Sdílejte článek
Štítky Michal David Tenerife Michal David Tenerife

Přečtěte si také