Victoria a David Beckhamovi zaplatili téměř dvě miliardy za luxusní sídlo v Miami Beach

Manželé Victoria (50) a David (49) Beckhamovi, jak se zdá, už pevně zakotvili na Floridě. Anglická fotbalová hvězda a zpěvačka, která se stala módní návrhářkou, v Miami Beach již vlastní luxusní penthouse a nyní kupují za 80 milionů dolarů, což jsou takřka dvě miliardy korun, další impozantní nemovitost – exkluzivní moderní sídlo na pobřeží, kterému se začalo říkat Nový Beckinghamský palác pro královnu módy a krále fotbalových trávníků.

Rozsáhlá nemovitost se nachází v části prominentní čtvrti North Bay Road, což znamená, že Beckhamovi budou mít za sousedy například Shakiru, Cindy Crawford nebo Phila Collinse. Podle webu Realtor.com se jedná o jednu z nejvýznamnějších nemovitostí v Miami Beach.

NENECHTE SI UJÍT: Nový život Davida Beckhama: Z hvězdného fotbalisty je zahradník a chovatel slepic

Nový Beckinghamský palác

Nemovitost za úctyhodných 80 milionů dolarů, což je zhruba 1 838 000 000 Kč, se může pochlubit 1325 metry čtverečními obytné plochy a soukromým prostorem na pláži, včetně doku, kde může pár ukotvit svou novou jachtu za bezmála půl miliardy korun, která nese oficiální název Riva 130 Bellissima, jak jsme psali na našem webu.

V sídle je dostatek místa pro velkou rodinu, jelikož nabízí neuvěřitelných 13 koupelen, 9 ložnic, špičkově vybavenou kuchyň s jídelním prostorem, domácí kino, posilovnu či lázně s masážní místností. Až 3,6 metru vysoké stropy a okna po celé délce jsou zárukou, že je interiér domu neustále zaplaven přirozeným světlem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel III. koupil exkluzivní byt v New Yorku. Luxus hodný krále stál 154 milionů

Zelená obytná střecha

Honosný dům je obklopen stromy, vysoké palmy jsou po obou stranách zahrady. K dispozici je velká obytná zelená střešní plocha, kde si Beckhamovi budou moci vychutnat panoramatický výhled na záliv Biscayne Bay a město. A pokud bude den dostatečně jasný, David, který je spolumajitelem fotbalového klubu Inter Miami, by prý dokonce mohl sledovat svůj tým v akci z pohodlí svého domova.

Ráj luxusu

Nemovitost byla na trhu od listopadu 2022 a naposledy byla prodána v roce 2018 za relativně nízkou cenu 10 milionů dolarů. Podle The Real Deal byl předchozím majitelem domu developer Niklas de la Motte, který dům z gruntu zrekonstruoval a proměnil v ráj luxusu - což zřejmě stálo za působivým zvýšením ceny.

PŘEČTĚTE SI: Kontroverzní rapper Sean Diddy Combs vlastní v Miami rezidenci za více než miliardu

Manželé dělí svůj čas mezi Anglii a USA

Nové sídlo Beckhamových v Miami se připojuje k jejich portfoliu luxusních nemovitostí po celém světě. Manželé dělí svůj čas mezi Anglii a USA, takže v Evropě obývají ohromující městský dům v londýnském Holland Parku a okouzlující venkovské sídlo Cotswalds, kde Beckham, jak se rád chlubí,  pěstuje zeleninu, ovoce a květiny a taky chová slepice.  V Miami Beach již vlastní luxusní penthouse, který si v roce 2020 pořídili za 20 milionů dolarů (asi 459 360 000 Kč), který má vlastní přistávací plochu pro vrtulníky, bazén, lázně a posilovnu.

Zdroje: realtor.comtherealdeal.com, thesun.ie, Profimedia.cz

Sdílejte článek
Štítky Anglie Shakira dům bydlení David Beckham Florida nemovitost USA Miami Miami Beach Victoria Beckhamová produkty a služby společenská rubrika stavebnictví a nemovitosti

Přečtěte si také