Pavlin sen? Pohodlná koupelna ve skandinávském stylu. Dočká se?

Jak se staví sen - extra (11) - upoutávka

Pavla neměla lehký život a ani teď se nemá úplně nejlépe. Kromě zdraví ji trápí stav bydlení. Zašlý nábytek, na který si před lety našetřila, se začíná rozpadat. A koupelna je pro ni vzhledem k problémům se zády vyloženě nebezpečná. Pomůže jí tým pořadu Jak se staví sen?

Pavla by asi k přihlášení do pořadu neměla odvahu, ale její vnučka Eliška ano. Právě tahle mladá dáma Pavle pomáhá s domácností poté, co před časem musela na operaci zad.

Paní Pavla si myslí, že smůlu má prostě v genech. Po rodičích, kteří za druhé světové války skončili v nacistickém koncentračním táboře – seznámili se při pochodu smrti. Ona sama se o ně později starala, když byli nemocní, oba zemřeli během jediného půl roku, ve stejné době bohužel zemřel i Pavlin manžel.

Pavla pracovala celý život v administrativě ve slévárně, teď je v důchodu. Snaží se být soběstačná, ale trápí ji záda. Byt je sice její, ale nutně potřebuje změnu. Pavla sní o přestavbě staré koupelny a obývacího pokoje.

Hlavně koupelna je pro ni až nebezpečná, protože ve vaně Pavla už několikrát upadla. Líbila by se jí koupelna se sprchovým koutem, na stylu podle ní nezáleží. Vnučka Eliška ale říká, že se babičce líbí skandinávský styl. Ve starém bytě nicméně Pavla na ničem netrvá.

A protože jde o poslední díl této série pořadu Jak se staví sen, splníme ho pořádně – kromě koupelny se designéři vrhnou také na vstupní chodbu, kuchyň a obývák. Jak se jim vše podaří stihnout?

Užijte si poslední díl letošní jubilejní 20. série.

Premiérový díl Jak se staví sen uvidíte v pondělí 21. března ve 21:35 na Primě.

Sdílejte článek