Petr Švancara ukázal svůj útulný domov: Už dávno neřeším, zda je kartáček správně vlevo

Petr Švancara ukázal svůj krásný dům

Brněnský patriot a legendární fotbalista Petr Švancara nezastírá, že ve věku 46 let se konečně umí zastavit a vychutnávat klid a rodinnou pohodu. Ke spokojené domácnosti patří také útulný domov, do kterého Švancara pozval redakci webu Prima Living.

Bývalý fotbalista Petr Švancara patří k mužům, kteří zrají jako víno. Je to necelé dva roky, co prožil těžké období s manželkou Kamilou a chvíli to vypadalo, že dvojici čeká rozvod. Partneři ale složité období ustáli a Petr dnes říká, že mnohé pochopil. Pro Prima Living o trpělivosti promluvil, když redakci ukazoval bydlení.

„Mám rád, když jsou věci schované, aby třeba nebylo vidět šest šampónů. To teď zrovna vidět je, tak až skončí natáčení, budeme si doma o tom muset promluvit,“ uvedl Petr s typickým humorem, ale pak zvážněl.

„Ono je to asi hrozné, že to říkám až nyní, když je mi 46 let, ale manželství je strašně moc o tom, aby člověk byl tolerantní k tomu druhému. Je to o naslouchání, komunikaci, vnímání toho druhého,“ přiznal na kameru upřímně s tím, že byl zvyklý jako profesionální fotbalista být středem pozornosti, což mu po skončení aktivní kariéry najednou trochu chybělo. Dnes už se prý nehádá, zda je zubní kartáček moc vlevo, nebo moc vpravo, už si umí vychutnávat klid v domě kousek od Brna, kde kromě manželky žijí ještě jejich tři děti a pejsek.

S kamerou jsme na návštěvu přišli v adventním čase, takže se Petr rád pochlubil i výhledem na zahradu, která ještě není zcela dokončená. „Jak je to zasněžené, tak ten pohled tady z obýváku je hezký,“ uvedl s tím, že rád se jen tak zastaví a dívá z okna, ale nejčastěji relaxuje v prostorné vaně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petr Švancara ukázal svůj dům. Vánoční výzdobu dělal sám, má ji i v koupelně

„Vánoční světýlka mám i v koupelně a je to fajn, dělá to hezkou atmosféru. Já jsem ve vaně furt, dám si ji denně klidně třikrát. Zapnu hudbu a uvolňuje mě to, koupelna je pro mě takový chrám. Vana je opravdu velká, takže až budu stárnout a budu kynout, tak chci, abych se tam pořád vešel," smál se muž, kterého diváci televize Prima znají také z pořadu Inkognito.

Bývalý fotbalista, na kterém je vidět, že konečně dozrál, redakci ukázal i ložnici. To je místo, kde vlastně vzniká a posiluje se spokojené manželství. „Světýlka máme i v ložnici, užíváme si tu romantiku. Taky jsme si před pár lety prošli ne úplně šťastným obdobím... Nyní nám to krásně klape," usmál se fotbalista, kterému kdysi u nohou leželo celé Brno. Dnes je nejspokojenější, když může v obýváku rozblikat vánoční výzdobu a plánovat, zda vánoční stromek bude stát i letos u televize, jak je jeho rodina zvyklá.

Sdílejte článek

Přečtěte si také