Naše tipy

23. srpna 2023 09:00

redakce Prima Living

Prima vychytávky před koncem léta: Nejen houbaři si přijdou na své!

Houbařská sezona je v plném proudu, připravte si tedy košíky a vyrazte do lesa! My jsme si pro vás v časopise Prima vychytávky připravili houbový speciál, ve kterém najdete nejen nejchutnější recepty a novou inspiraci, ale i vychytávky na to, jak houby co nejlépe uchovávat. Ale nebojte, nejen houbaři si přijdou na své.

Domácí kutilové

Na prvních stránkách vás domácí kutil pan doktor Vojtěch Rubeš provede po svém domě, kde se nachází historický nábytek, který pan doktor ručně vyrábí. Ložnici kraluje krásná bytelná postel, která vypadá jako královské lože.

Dalším kutilem je pan Eugen Schults, který si vyrobil domácí přístroj na výrobu sodovky či domácího šampusu. Představte si, že můžete mít vlastní domácí sodovku připravenou, kdykoli budete chtít. Láďa vám prozradí tajemství výroby osvěžujícího bublinkového nápoje pana Eugena, který si můžete míchat podle své chuti. Nebudete závislí na kupovaných nápojích plných umělých přísad, ale místo toho si vytvoříte osvěžení, které bude zcela vaše.

Už si nemusíte dělat starosti s hledáním vhodného místa pro táborák či grilování. Pan Janoch vám představí skvělou vychytávku – přenosné ohniště. Inovativní konstrukce vám umožní mít ohniště přesně tam, kde si přejete.

Tipy do zahrady

Kdo by si nepřál krásnou a útulnou zahradu plnou květin, bylinek a harmonie? Láďa Hruška, tvůrce neuvěřitelně vychytaných nápadů, v novém čísle časopisu nezapomněl na zkrášlení zahrady pomocí různých praktických tipů a originálních výrobků. Od truhlíků pro bylinky až po vlastní zahradní křesílka a dekorace – jeho nápady vám otevřou bránu do zeleného světa kreativity.

Recepty z hub

Z houbových receptů se můžete těšit na cuketovou kyselici s houbovými škvarky, závin se zeleninou a houbami či houbové šneky. Připravte si své chuťové pohárky!

Ze světa zvířat

Na závěr se podíváme s veterinářkou Míšou na suchozemské želvy a poté na potkaní agility s Jelínkovými. Agility je disciplína inspirovaná závodním běháním se psy přes různé překážky. Jenže tentokrát jsou v hlavní roli chytří potkani, kteří se pod vedením manželů Jelínkových učí různým trikům a dovednostem. Od malých skoků přes překážky po prolézání tunelem – potkani v agility ukazují, že i malí hlodavci mohou být velkými sportovci.

Top nápady za 39 Kč

To vše a mnohem víc na vás čeká v novém díle Vychytávek Ládi Hrušky, kde najdete top nápady, které se vám budou určitě hodit. Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne nové dvojčíslo za pouhých 39 Kč. Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2023 ZDE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také