Hvězda sci-fi Duna umí žít: Timothéé Chalamet koupil dům od slavné modelky

Americký herec francouzsko-amerického původu nominovaný na Oscara, Timothéé Chalamet (27), koupil úžasné sídlo od modelky Kate Upton a jejího manžela, baseballové hvězdy Houston Astros Justina Verlandera. Jedná se o rozlehlý dům v tradičním stylu v Los Angeles.

Mladý americký herec Timothéé Chalamet má charisma na rozdávání, a tak není divu, že jde z role do role, a to dokonce už od svých 13 let, kdy začínal jako herec epizodních rolí v několika televizních seriálech.

Díky tomu si představitel Paula Atreida z posledního filmového zpracování legendárního sci-fi Duna, mohl dopřát sídlo z říše snů. A není to dům ledajaký, na téhle adrese bydlelo hned několik celebrit. V 90. letech vlastnil nemovitost držitel ceny Grammy saxofonista Kenny G, později tu bydlela tenisová hvězda Pete Sampras, také hollywoodský producent John Peters a naposled modelka Kate Upton a její manžel, baseballová hvězda Justin Verlander, od kterých sídlo zakoupil právě Timothéé Chalamet.

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se, jak bydlí Jaromír Hanzlík

Luxusní sídlo v tradičním stylu

Dům byl postavený v 70. letech 20. století a je umístěný v nádherném prostředí, hluboko v horách nad Beverly Hills v kalifornském Los Angeles.

K domu vede od hlavní brány dlouhá příjezdová cesta, takže z ulice není sídlo ani vidět, ačkoliv se jedná o velkou a honosnou rezidenci. Komplex o rozloze 5 521 čtverečních metrů, jehož součástí jsou nejen 4 ložnice a 5 koupelen, ale také salonek s domácím kinem a kulečníkem nebo klimatizovaná vinárna, nabízí dokonalé pohodlí. Dům se nachází na pozemku o rozloze 1,5 akru a najdete tu nejen velký bazén a soukromý tenisový kurt, ale samozřejmě i udržovanou zahradu s dokonalým trávníkem a dekorativními buxusy.

Hvězdní sousedé

Timothéé Chalamet si pořídil nové bydlení ve skutečně velmi dobré společnosti. Sousední, ještě o něco větší pozemek vlastní herec Vin Diesel a další slavní mají svá luxusní sídla nedaleko, například Cameron Diaz, Eva Longoria nebo John Mayer.

Zdroj: https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/725946/hvezda-duny-se-placla-pres-kapsu-timothee-chalamet-si-koupil-dum-od-krasne-modelky.html ; https://www.dirt.com/gallery/entertainers/actors/timothee-chalamet-house-los-angeles-kate-upton-1203595367/screen-shot-2022-10-17-at-8-11-14-am/;

Sdílejte článek

Přečtěte si také