Proměny a rekonstrukce

28. května 2022 06:20

redakce Prima Living

České chalupy snů! Přihlaste se do castingu, nechte si předělat letní bydlení

UP-Chalupy snů (castingová výzva)

Novinkový pořad Chalupy snů spojí to nejlepší z oblíbených seriálů Jak se staví sen a Norské domy snů. Do zbrusu nové docu-reality show můžete do 15. června 2022 přihlásit svoji chatu nebo chalupu. Pořadem bude provázet trio zkušených řemeslníků/architektů. Na výsledek chalupářské proměny se můžete těšit už v roce 2023.

Češi jsou národem chatařů a chalupářů a víkend co víkend vyrážejí do svých příbytků. O ty, které svým majitelům padají na hlavu, se postarají naši architekti. Cílem projektu je přimět diváky začít uvažovat nad rekonstrukcí chat a chalup jiným směrem.

Chcete proměnu svojí chaty nebo chalupy? Přihlaste se do 15. června 2022 (Casting je momentálně uzavřen)

Nebojte se vymanit se ze zavedených stereotypů a experimentovat. Odměnou pak může být výjimečný objekt, který vydařenou rekonstrukcí nejen získá na hodnotě, ale bude především dělat svým majitelům radost. Stylem se chce pořad přiblížit severským formátům o přestavbách.

Vybírat se budou chaty a chalupy primárně na samotách, v lesích, u vody. Kromě přiblížení se severskému formátu je cílem pořadu přinést exkluzivní záběry z krásných míst České republiky. Seriál se zaměří na objekty jedinečné či ukryté v srdci přírody. Důraz bude kladen spíše na objekty v kopcovitých oblastech. Stěžejní nebude osobní příběh majitelů, ale objekt jako takový.

Sdílejte článek