Bydlení

5. prosince 2023 11:56

Josef Šťastna

Jan Rosák prodává svůj nádherný dům. Za nemovitost s bazénem chce téměř 22 milionů

Oblíbený moderátor Jan Rosák (76) a jeho rodina se rozhodli, že k prodeji nabídnou nádherný dům, který se nachází v Mníšku pod Brdy. Za prostornou nemovitost by si Rosák představoval 21 950 000 korun.

Jan Rosák a Mníšek pod Brdy patřili k sobě. Bylo to spojení, na které byli kolegové oblíbeného moderátora navyklí, věděli, že když s Honzou něco potřebují probrat, pohostí je v Mníšku. Po dvaceti letech ale toto pouto bude ukončeno.

„Prodáváme náš vymazlený dům s fotovoltaickou elektrárnou. Jezdím pro vnuky do školy v Říčanech a to je z Mníšku daleko. Přesouváme se blíž a tím pádem prodáváme i restauraci v Mníšku a vše ostatní,“ vysvětlil moderátor deníku Blesk.

„Dům má vlastní fotovoltaickou elektrárnu, která zajišťuje nejen energetickou soběstačnost domu, ale i roční zisk z prodeje přebytkové energie. Například v roce 2022 činil výsledný zisk 102000 korun,“ stojí v inzerátu na stránkách společnosti Bohemia Servis.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Moderátor Jan Rosák si ženu vzal po dvou měsících známosti. Roli hrály peníze, prozradil

Zajímavé je, že Rosák už nemovitost v minulosti nabízel. Tehdy za dům o velikosti 6+1 se dvěma garážemi a zahradou chtěl přes 26 milionu korun, později cena byla snížena na 24 milionů. V nejnovějším inzerátu cena klesla pod 22 milionů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bydlení Agáty Hanychové: Rodinné království má v Suchdole, Jaromír Soukup žil jinde

Jan Rosák v domě využíval také saunu

V přízemí se nachází obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pokoj pro hosty (s vlastní šatnou a sociálním zařízením), pracovna, samostatné toalety, prostorná hala se schodištěm či krytý bazén se saunou. V patře jsou dva dětské pokoje (každý s vlastní šatnou, společnou koupelnou a vstupem na balkon). Dále je tam ložnice s vlastním sociálním zařízením a dvěma šatnami a pracovna. Z ložnice i z pracovny je vstup na terasu. Na upravené zahradě se vzrostlými stromy naleznete i vinný sklípek.

Nový majitel určitě ocení, že z nového domova to bude mít kousek do hlavního města. Z Mníšku pod Brdy jste autem či autobusem na Smíchovském nádraží v Praze za půl hodiny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také