Modelka Petra Faltýnová prodává vilu v pražských Hodkovičkách za 45 milionů korun

Modelka Petra Faltýnová (46) prodává luxusní třígenerační vilu v pražských Hodkovičkách za bezmála 45 milionů korun! Jak taková lukrativní nemovitost vypadá?

Kdysi obletovaná sexbomba a vyhledávaná fotomodelka Petra Faltýnová žije v poslední době v ústraní. Po bouřlivém rozchodu s americkým miliardářem Davidem Bloomem (68) se loni vrátila do Česka a žije docela nenápadně v pražských Hodkovičkách v luxusním domě s dcerou Adrianou (14) a zřejmě s novým přítelem, o němž se vůbec nic neví, jen že jde o postaršího pána. Jak informoval deník Blesk, vila je nyní k mání – koupit si ji můžete za 44 990 000 Kč.

NENECHTE SI UJÍT: Originální bydlení modelky Kašákové na Chomutovsku: Skrytá televize i židle ze základky

Dokonalý dům

Nádherná, architektonicky výjimečná vila v pražských Hodkovičkách je zapuštěná do svahu a skrývá se za branou a garáží. Podle realitní kanceláře dům o rozloze 475 metrů čtverečních nabízí sedm pokojů, dvě kuchyně a tři koupelny, prostorný obývací pokoj i pracovnu, šatnu, prádelnu a technické zázemí. Srdcem domu je obývací pokoj ve dvou úrovních s prosklenou stěnou od přízemí až po podkroví a přímým vstupem na velkou terasu.

Veškeré vybavení domu je komfortní a ve velmi vysokém standardu. Vytápění domu a ohřev vody zajišťují tepelné čerpadlo a zemní vrty. O pocit bezpečí se stará moderní kamerový systém. Dům je vhodný i pro bydlení více generací, a to díky dvěma samostatným vstupům.

Krásná zahrada

K domu patří rozlehlý pozemek o výměře 1 268 metrů čtverečních s udržovanou zahradou v parkovém stylu, která je plná krásných vzrostlých stromů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Česká Miss ukázala nový byt. S partnerem bydlí v bývalém šlechtickém zámečku

Komu dům patří?

Jak píše web Blesk.cz, z veřejně dostupných informací v katastru nemovitostí není zcela jasné, jestli je vůbec výlučnou majitelkou vily. V nabývacích titulech lze dohledat jen tolik, že vlastníkem jedné bytové jednotky ve vile byl její bratr Michal (47), který ji ale v roce 2019 sestře daroval. Současně je ale celý dům oficiálně napsán na firmu Adriblue, v níž je Petra Faltýnová jednatelkou a společnicí stejně jako její exmanžel a otec dcery Adriany, Simon Štekl (46), a jedna z jeho firem.

Zdroj: blesk.cz, Next reality

Sdílejte článek
Štítky zahrada dům obývací pokoj bydlení Praha vila Hodkovičky Petra Faltýnová David E. (David Elliot) Bloom

Přečtěte si také