Nikol Leitgeb se pochlubila pokojem staršího syna. Má v něm hrad a oblíbené superhrdiny

Influencerka Nikol Leitgeb si s manželem Petrem neustále zkrášluje svůj vysněný rodinný dům, který si postavili v obci Lány. Nejnovějším přírůstkem v něm je nyní vlastní pokoj pro staršího ze dvou synů, šestiletého Mathiase, kterým se nyní bývalá herečka pochlubila na svých sociálních sítích. Stejně jako v ostatních částech domu i zde dominuje především dřevo. A také superhrdinové.

„Máťův vlastní pokojík. Měl ho slíbený, až půjde do 1. třídy,“ uvedla Nikol Leitgeb k pětici snímků, které ukazují království jejího šestiletého syna Mathiase Kyncla. Ten od září zamířil do první třídy, a tak je přirozené, že bude potřebovat klidné místo s dostatkem světla, kde mu půjdou domácí úkoly a učení od ruky. A přesně to mu jeho nový pokojíček nabízí.

„Když jsme se ptali Máti, jak by si pokojík představoval, řekl, že by prosil, aby tam byli superhrdinové a taky hrad. Tak to má. S vyhlídkou a taky se skrýší,“ okomentovala sdílené fotky Nikol. Z těch je patrné, že dětský pokoj z velké části nevybočuje ze stylu, který dominuje i ve zbytku celého domu. Nechybí proto všudypřítomné dřevo včetně kvalitní dubové podlahy a také velké okno sahající od podlahy až ke stropu, z nějž má zřejmě syn přístup i na terasu domu. Na nedostatek přirozeného světla si tak Mathias rozhodně stěžovat nemůže.

„A taky má vysouvací postel pro případ přespávání kamarádů, obrovský psací stůl, na který mu chodím tajně pracovat, a pohodlné čtecí křeslo,“ zakončila výčet zajímavostí o pokoji známá influencerka. Ta si parcelu v Lánech s výhledem na křivoklátské lesy o rozloze 1000 metrů čtverečních pořídila již před lety. Budovat však na ní začala až relativně nedávno, když poznala současného partnera Petra.

Nový dětský pokojíček zřejmě v domě doplnil ten původní, o nějž se Nikol se svými fanoušky podělila v roce 2022. „Divoký pokoj našich divokých kluků. Věděli jsme, že jejich pokojík bude vždycky džungle, tak jsme chlapce předběhli a udělali ji rovnou. Tohle je druh pokoje, ve kterém bordel prostě není tolik vidět. Doporučuju,“ okomentovala tehdy místnost stylizovanou do motivu džungle. Ta tak zřejmě nyní zůstane jako pokojíček jen pro mladšího syna Tobiase.

Karel Heřmánek bydlel s rodinou v luxusní vile v Jevanech, takzvané "obci slavných":


Přečtěte si také